Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Allahu akbar


Ένας ισλαμοταλιμπάν καμικάζι σε αποστολή αυτοκτονίας εξουδετερώθηκε από τον ισραηλινό στρατό πριν βρει το στόχο του. Οι πανέξυπνοι συνάδελφοί του μουσουλμάνοι και ευλογημένοι από τον μεγάλο προφήτη Μωάμεθ τον περιφέρουν στο τζαμί αποδίδοντάς του τιμές ήρωα, κι αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά είναι θεϊκή παρέμβαση από τον ίδιο τον Προφήτη.

Allahu Akbar!!!

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Εις θάνατον καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό η χριστιανή Άσια Μπίμπι, στην οποία είχε επιβληθεί η θανατική ποινή πριν από 4 χρόνια, για βλασφημία, στο Πακιστάν.


Εις θάνατον καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό η χριστιανή Άσια Μπίμπι, στην οποία είχε επιβληθεί η θανατική ποινή πριν από 4 χρόνια, για βλασφημία, στο Πακιστάν.

Το δικαστήριο στο Πακιστάν απέρριψε σήμερα την έφεση που είχε υποβάλει η Μπίμπι, μητέρα 5 παιδιών, η οποία είχε κριθεί ένοχη για βλασφημία το Νοέμβριο του 2010 έπειτα από τις καταγγελίες γυναικών του χωριού της με τις οποίες είχε έρθει σε αντιπαράθεση και την είχαν κατηγορήσει ότι είχε προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ.

Οι γυναίκες αυτές είχαν αρνηθεί να πιουν νερό από ένα ποτήρι το οποίο είχε μόλις χρησιμοποιήσει η Άσια Μπίμπι κρίνοντας ότι αυτό το νερό ήταν ακάθαρτο διότι η χριστιανή είχε πιει πριν από εκείνες. Λίγες ημέρες αργότερα, οι γυναίκες αυτές ανέφεραν την υπόθεση αυτή σε έναν ιμάμη της περιοχής που έκανε μήνυση για βλασφημία εναντίον της νεαρής γυναίκας.

Η νεαρή χριστιανή θα προσφύγει πλέον στον Άρειο Πάγο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.

Αρκετοί ιμάμηδες, περιλαμβανομένου του Κάρι Σαλίμ, που είχε καταθέσει τη μήνυση εναντίον της Μπίμπι, χαιρέτισαν σήμερα την απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης και ενώ βρίσκονταν στην είσοδο του δικαστηρίου άρχισαν να φωνάζουν θρησκευτικά συνθήματα. «Θα μοιράσουμε γλυκά στους αδελφούς μας μουσουλμάνους, πρόκειται για μια νίκη για το Ισλάμ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαλίμ.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μουσουλμανική λαίλαπα και εξαναγκαστική βία ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την "νύφη" στο γάμο… σηκωτή

Μουσουλμανική λαίλαπα και εξαναγκαστική βία

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την "νύφη" στο γάμο… σηκωτή

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την νύφη στο γάμο… σηκωτή
ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την νύφη στο γάμο… σηκωτή
Η νύφη που έχει απαχθεί πριν από λίγο από το σπίτι της, ουρλιάζει και φωνάζει, κλωτσάει κι αντιστέκεται αλλά οι συγγενείς του γαμπρού είναι αποφασισμένοι να τελέσουν τον γάμο.
Το βίντεο από το Καζακστάν, που κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει τον τίτλο «Κλέβοντας τη νύφη» και δείχνει μια νέα κοπέλα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου να αντιστέκεται στους απαγωγείς της, που προφανώς είναι συγγενείς του γαμπρού.
Οι φωνές της χάνονται από την έντονη μουσική που έχουν βάλει στη διαπασών για να γιορτάσουν το γεγονός και οι άντρες τελικά την σηκώνουν και την οδηγούν με τη βία στο σπίτι του άντρα.
Η νέα κοπέλα κλαίει με αναφιλητά αλλά ο γάμος με τη βία δεν αποτελεί παράδοξο για το Καζακστάν. Αν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα δεν έχει παρά να την απαγάγει και να την παντρευτεί.
Ίσως περάσουν μέρες μέχρι να τελεστεί ο γάμος αλλά μέχρι τότε, η κοπέλα θα παραμείνει  φυλακισμένη στο σπίτι του μελλοντικού της συζύγου.
Σπάνια οι απαγωγείς έρχονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη καθώς οι συγγενείς της νύφης δέχονται να την  παραδώσουν  αφού εισπράξουν ένα «σεβαστό» ποσό.
Δείτε το βίντεο
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2792041/kidnapped-dragged-forced-wedding-bride-screams-bundled-car-home-new-husband-wedding-music-plays-background.html?ito=embedded

http://www.enikos.gr/international/270257,BINTEO-Phgan_thn_nyfh_sto_gamo_shkwth.html

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μυθικό πρόσωπο που δεν υπήρξε ποτέ ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Δυστυχώς ο πόλεμος των δαιμόνων-ανθρώπων εναντίον του Χριστιανισμού και του Κύριου Ιησού Χριστού συνεχίζεται, αδέρφια όλοι μαζί ενωμένοι, εναντίον των νέων συκοφαντιών και θα νικήσουμε ! - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ :

Η συκοφαντική είδηση :

Ιστορικός ισχυρίζεται πως ο «Χριστός δεν υπήρξε ποτέ»

«Μυθικό πρόσωπο» που δεν υπήρξε ποτέ χαρακτηρίζει τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, ο ιστορικός ερευνητής, Μάικλ Πόλκοβιτς.

Ιστορικός ισχυρίζεται πως ο «Χριστός δεν υπήρξε ποτέ»
Η αμφιλεγόμενη ανακάλυψή του έγινε αφού δεν βρήκε καμία επαληθεύσιμη αναφορά για τον Ιησού από 126 συγγραφείς που έζησαν κατά τη «διάρκεια του Χριστού» από τον 1ο έως τον 3ο αιώνα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για έναν φανταστικό χαρακτήρα που εφευρέθηκε από τους οπαδούς του Χριστιανισμού προκειμένου να δημιουργήσουν μια εικόνα για να λατρεύουν.

Οι ισχυρισμοί του διατυπώθηκαν σε ένα βιβλίο που ονομάζεται «No Meek Messiah».

Σε αυτό ο Πόλκοβιτς δηλώνει ότι διαπίστωση την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τον Ιησού σε ιστορικά κείμενα. Θεωρεί δε, πως αυτό είναι εκπληκτικό, παρά τα «παγκόσμια θαύματά του και την φήμη του».

Τα 126 κείμενα που μελέτησε είχαν γραφτεί όλα την περίοδο κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά την υποτιθέμενη ύπαρξη του Ιησού, όπου σύμφωνα με τον ίδιο σίγουρα κάποιος θα είχε ακούσει κάτι για κάποιον τόσο διάσημο όσο ο Ιησούς – εντούτοις κανείς δεν τον ανέφερε.

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν αστικό μύθο ή καλύτερα της ερήμου)».

Από τα γραπτά που εξέτασε, όλα του 1ου – 3ου αιώνα, βρήκε μόνο ένα που περιείχε μία αναφορά στον Ιησού – το Jewish Wars» από τον Ρωμαίο ιστορικό Ιώσηπο Φλάβιο γραμμένο το 95, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι κατασκευασμένο. Ο Πόλκοβιτς θεωρεί πως οι αναφορές στον Ιησού προστέθηκαν αργότερα από τους εκδότες και όχι από τον Ιώσηπο.

Πηγή: Daily Mail

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64072350

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ :

Καλά άλλη μια προβοκάτσια των σιωνιστών!!
1. Ωραίο κόλπο ψάχνουμε και βρίσκουμε ΜΟΝΟ όσους εξωχριστιανούς συγγραφείς (126 συγγραφείς) δεν αναφέρονται στην ιστορικότητα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και προβάλουμε μόνο αυτούς!!!

2. Εκτός την μαρτυρία του Ιώσηπου, που μπορεί να μην την αποδέχεται αυτός, αλλά οι εβραίοι θα είχαν και κάθε λόγο και λόγω εμπειρίας και οικίας γνώσης γιά τον εβραίο Ιώσηπο, ώστε να μην αποδεχτούν την ιστορικότητα του και τα συγγράμματα του, και όμως τον δέχονται οι εβραίοι τον Ιώσηπο ως αυθεντικό.
Γράφει : «…Ο Πόλκοβιτς θεωρεί πως οι αναφορές στον Ιησού προστέθηκαν αργότερα από τους εκδότες και όχι από τον Ιώσηπο.»
Τότε με την ίδια λογική του παραλόγου, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι υπήρχαν αναφορές του Κυρίου Ιησού Χριστού και στους άλλους ιστορικούς συγγραφείς, αλλά αφαιρέθηκαν επίτηδες και εσκεμμένα από τους ειδωλολάτρες!

3. Όλα τα βιβλία της Καινής Διαθήκης, πάνε "περίπατο" για τον Μαικλ Πολκοβιτς. Το παλαιότερο δείγμα της Καινής Διαθήκης είναι το χειρόγραφο P52 απόσπασμα από το Ευαγγέλιο του Ιωάννου και βρέθηκε γραμμένο το 125 μ.Χ. Αυτό πως του "διέφυγε" του απατεώνα;;!
http://norfid.wordpress.com/2012/01/01/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/
4. Λογικό από το 1ο-3ο αιώνα να μην ήταν τόσο διαδεδομένη η Χριστιανική πίστη που καταπολεμούνταν συνεχώς και συστηματικώς, τόσο από τους Εβραίους που ξεκίνησαν τις διώξεις εναντίων των χριστιανών μετά την δολοφονία του πρωτομάρτυρα Στεφάνου σε όλη την επικράτεια του Ισραήλ και έπειτα σχεδόν σε όλη την ρωμαϊκή αυτοκρατορία επί νέρωνος και μετά, ώστε και εκτός από πάρα πολλούς χριστιανούς που σκότωναν, έκαιγαν και όλα τα χριστιανικά χειρόγραφα που είχαν και που ήταν πολύ δυσεύρετα, ώστε επίσης αρκετοί ιστορικοί δεν είχαν "σοβαρούς" λόγους να ασχοληθούν σοβαρά μαζί τους.

5. Ωραία αρνητική ιστορική "έρευνα"! Ότι δεν "αναφέρεται" και καλά ιστορικά, δεν υπήρξε ποτέ! Κάτι σαν τους προτεστάντες που εκτός από την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ δεν δέχονται τίποτα άλλο ιστορικά και συγγραφικά! Αυτό λέγεται αρνητική Θεολογία και το εσκεμμένο ψεύτικο "έργο" του Πολκοβιτς λέγεται αρνητική ιστορική έρευνα. Και δεν νομίζω γενικώς η αρνητική ιστορική "έρευνα" να είναι αποδεκτή από τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς, ως ιστορική "αλήθεια", πόσο περισσότερο όσον αφορα την ψεύτικη προπαγανδιστική έρευνα του Πολκοβιτς. 

6. στην ιστοσελίδα που αναφέρει αυτήν την είδηση προσθέτει και το εξής μετά τις απόψεις του. 
Οι απόψεις του Μάικλ Πόλκοβιτς έχουν χαρακτηριστεί εξαιρετικά αιρετικές σε πολλές περιπτώσεις και προηγούμενων άρθρων του. Οι περισσότεροι ιστορικοί αποδέχονται ότι υπήρξε ένας Εβραίος γεννημένος στην Γαλιλαία μεταξύ του 7-4 π.Χ που πέθανε μεταξύ 30-36 μ.Χ. Επίσης συμφωνούν ότι αυτός ο Εβραίος βαπτίστηκε από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και σταυρώθηκε κατ’ εντολή του Ρωμαίου έπαρχου, Ποντίου Πιλάτου.

7. Τα απόκρυφα Ευαγγέλια και τις απόκρυφες επιστολές που αναφέρονται στην ζωή του Χριστού, και δεν βρίσκονται στον κανόνα της Νεάς και Καινής Διαθήκης τις ξέχασε ο απατεώνας ψευτοιστορικός;;;;!
8. Η Εκκλησιαστική Γραμματεία όλων των πατέρων των πρώτων 3ων αιώνων στην Patrologia του Migne, παρόλο που είναι Χριστιανικά, είναι και αυτά αποδεικτικά στοιχεία ύπαρξης της ιστορικότητας του Ιησού Χριστού.
Εάν είναι έτσι τότε πρέπει να αμφισβητίσουμε και όλα τα ιστορικά πρόσωπα που υπήρξαν ποτέ στην Ιστορία.
Όπως του φιλόσοφου Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Όμηρου κ.α. γιατί τις μαρτυρίες ύπαρξής τους, τις γράψανε μόνο "δικά" τους άτομα !!!


9. Ξέχασε ο "ιστορικός" της δεκάρας Πόλκοβιτς, τους Τέσσερις μη Χριστιανούς ιστορικούς του 1ου και 2ου αιώνα, που κάνουν αναφορά στον Ιησού Χριστό - ο Ιώσηπος, ο Τάκιτος, ο Σουητώνιος και ο Πλίνιος ο Νεότερος. Ααα και αυτοί "απατεώνες" ήταν και δεν του αρέσαν του Πόλκοβιτς !

Και ο αρχαίος ιστορικός ο Τάκιτος (Ο Τάκιτος, λατ. Τakitus (56 - 120), ήταν αξιωματούχος και ιστορικός στα χρόνια της Ρωμαϊκης Αυτοκρατορίας.)
και αναφέρει για τον Ιησού Χριστό και τους χριστιανούς.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΑΚΙΤΟΣ (56-120 μ.Χ)
Στα «Χρονιά του» αναφέρεται στον Πόντιο Πιλάτο στο Χριστό και στους Χριστιανούς.
«Μία φυλή ανθρώπων που μισούνταν για τις κακές συνήθεις οι οποίοι ονομάζονταν Χριστιανοί. Το όνομα προέρχονταν από τον Χριστό που κατά κατά τη βασιλεία του Τιβέριου έπαθε επί Ποντίου Πιλάτου, διοικητή της Ιουδαίας. Ο Νέρωνα ενήργησε με τα συνηθισμένα του τεχνάσματα. Βρήκε μερικούς ακόλαστους και έκδοτους άθλιους που πείστηκαν να ομολογήσουν ότι ήσαν ένοχοι και με βάση τις μαρτυρίες αυτές ένας αριθμός Χριστιανών καταδικάστηκε. Αυτοί θανατώθηκα με βάναυση σκληρότητα στα δε βασανιστήρια ο Νέρων πρόσθεσε την ειρωνεία και τη γελοιοποίηση. Μερικοί καλύπτονταν με δέρματα άγριων θηρίων και αφήνονταν να κατασπαραχθούν από τους κύνες. Άλλοι σταυρώνονταν, μερικοί καίγονταν ζωντανοί, πολλοί αλειφόμενοι με εύφλεκτη ύλη καίγονταν για να χρησιμεύσουν ως φωτιστικές λαμπάδες κατά τη νύκτα». Annales,ι 11

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82_(%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82)

10. Καθώς επίσης υπάρχουν και άλλες εξωχριστιανικές μαρτυρίες όπως ο Θαλλός, ο Μαρά Βαρ Σεραπίων, ο Κέλσος ο Αλεξανδρεύς και ο Λουκιανός κ.α. που αναφέρονται στην ιστορικότητα του Κύριου Ιησού Χριστού.
Επίσης οι απολογητές του 5ου αιώνα, δεν είχαν να αντιμετωπίσουν το φρούτο της "Ιστορικής αναζήτησης του Ιησού" που προέρχεται από τους 2 τελευταίους αιώνες. Την θεότητα μπορεί αν την αμφισβητούσαν, όχι όμως την ιστορικότητα.
Ο κώδικας Medicus 68 II, θεωρείται το πιο αξιόπιστο χειρόγραφο για το κείμενο των "Χρονικών" του Τάκιτου.


11. Όλες οι εξωχριστιανικές μαρτυρίες αναφέρονται επιστημονικώς και αποδεικτικώς στο βιβλίο του Σιαμάκη Κωνσταντίνου "Εξωχριστιανικές μαρτυρίες για το Χριστό και τους χριστιανούς". Σελ.269.
Υπάρχουν περίπου 50-60 εξωχριστιανικές μαρτυρίες στο βιβλίο αυτό.
http://www.bibliotopia.gr/pd/eksoxristianikes-marturies-gia-to-xristo-kai-tous-xristianous-184086.htm?lang=el&path=-814352626


12.  Γράφει ο "ιστορικός" : - Σε αυτό ο Πόλκοβιτς δηλώνει ότι διαπίστωση την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τον Ιησού σε ιστορικά κείμενα. Θεωρεί δε, πως αυτό είναι εκπληκτικό, παρά τα «παγκόσμια θαύματά του και την φήμη του».
Απάντηση :
Παρόλο που έκανε τα θαύματα και είχε κάποια φήμη ο Κύριος Ιησούς Χριστός καταπολεμήθηκε άγρια από το ιουδαϊκό ιερατείο και τους φαρισαίους, ώστε κατέβαλαν επίμονες προσπάθειες να μην διαδωθούν πουθενά τα θαύματα του, ή να τον συκοφαντούν συνεχώς με ψευτιές στον κόσμο, ώστε να μπορέσουν να διαλύσουν την φήμη του. Θυμάστε τις προσπάθιες που έκαναν οι φαρισαίοι και το ιερατείο τους να μην διαδωθει καθόλου η Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού και ότι εξαγόρασαν την κουστωδία των ρωμαίων στρατιωτών, ώστε να μην ομολογήσουν την Ανάσταση του Χριστού και να την διαβάλουν λέγοντας ψευδώς ότι τον έκλέψαν οι μαθητές του την νύχτα. (Ματθαίον 28, 11-15) Και δυστυχώς τα κατάφεραν με τις συκοφαντίες τους.
Αλλά εκτός και τα γεγονότα των καταδιώξεων των χριστιανών, καθώς και της χριστιανικής γραμματείας σε όλο το Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, που προαναφέραμε.
Είχαμε και την ολοκληρωτική καταστροφή της Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ. και της περίχωρας από τον αυτοκράτορα Τίτο.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%82
Και το τελικό χτύπημα έγινε επί αυτοκράτορα Αδριανού (Περίοδος εξουσίας 10 Αυγούστου 117 – 10 Ιουλίου 138) που έκανε τον δεύτερο Ρωμαϊκό-Ιουδαϊκό πόλεμο και κατά τη διάρκεια του πολέμου 580.000 Ιουδαίοι έχασαν τη ζωή τους, 50 οχυρωμένες πόλεις και 985 χωριά καταστράφηκαν ολοσχερώς. Δηλαδή καταστράφηκε από τον πόλεμο σχεδόν όλοκληρωτικά όλη η περιοχή του Ισραήλ καθώς και οποιαδήποτε εκκλησιαστική γραμματία και ιστορία αν υπήρχε !
Όμως δεν έμεινε εκεί, μετά την λήξη του πολέμου συνέχισε τις θρησκευτικές διώξεις και προσπάθησε ανηλεώς να καταστρέψει οτιδήποτε ιουδαϊκό και χριστιανικό υπήρχε παντού!, ακόμη και το παραμικρό στοιχείο ύπαρξης τους!
Επανίδρυσε την Ιερουσαλήμ υπό τη μορφή ρωμαϊκής παγανιστικής πόλης, και αντικατέστησε το ονομά της με το όνομα Αέλια Καπιτολίνα !
Κατέστρεψε παντού όλους τους χριστιανικούς ναούς και στις θέσεις τους, έκανε ναούς του δωδεκαθεϊσμού.
Και αυτά τα καταστροφικά αίσχη των ειδωλολατρών κρατήσανε αιώνες μέχρι την κυριαρχία του Μεγάλου Κωνσταντίνου, όπου τότε κατάφερε και άλλαξε τους ειδωλολατρικούς ναούς αυτούς με χριστιανικούς ναούς.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82

Και ερωτώ όλους αυτούς του εξυπνάκιδες ψευτοιστορικούς, τύπου πολκοβιτς !
Από που θα βρεθούν οι ιστορικές αναφορές, όταν κατέστρεφαν και κατεδίωκαν ανηλεώς και μανιωδώς, οι εβραίοι και οι ρωμαίοι αυτοκράτορες κ.α.
με απόλυτο μίσος οτιδήποτε Χριστιανικό στοιχείο και ιστορικές πληροφορίες που υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια επί αιώνες;;
Τις ανιστόριτες "εξυπνάδες" όμως ξέρει να τις γράφει ο εγκάθετος απατεώνας πολκοβιτς. Απο Ιστορία όμως δεν ξέρει !