Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες κυρήττουν Τζιχάντ στην Ελλάδα


Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες, στα πλαίσια της "αντιρατσιστικής" διαδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (28/04) στη Νέα Μανωλάδα, συκοφαντούν την Ελλάδα για "θάνατο εργατών" με αποκορύφωμα το γεγονός ότι την δήλωση αυτή την προσυπογράφει το πολιτικό κόμμα "Hefazate Islam Bangladesh" του οποίου βασική γραμμή είναι η θανάτωση όλων των αλλόθρησκων και αυτών που προσβάλλουν τον Αλλάχ και το Ισλάμ. Και όλα αυτά διαδραματίζονται στον τόπο που πριν δύο αιώνες ο εθνικός ήρωας και πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη Χαράλαμπος Βιλαέτης κήρυττε την επανάσταση ενάντια στους ισλαμιστές κατακτητές. Εμείς πως απαντάμε σήμερα στον εξισλαμισμό της χώρας μας και τον πόλεμο εναντίον του ελληνισμού και της ορθοδοξίας?

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες». Παλαιότερα
«ρέμπελος» ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους, ενώ εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στον ελλαδικό χώρο. «Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει!»

Συμβουλές τού γέροντα Πορφύριου

  • Άφηνε απαλά και αβίαστα τον εαυτό σού στα χέρια τού Θεού και Εκείνος θάρχεται και θα χαριτώνει την ψυχή σου.

  • Θέλω να καταλάβεις κι εσύ ότι δεν υπάρχει δυσκολία πού δεν έχει λύση εν τώ Χριστώ. Δώσου στο Χριστό και Εκείνος θα σού βρεί λύση.
  • Μη φοβάσαι τις δυσκολίες. Να τις αγαπάς, να ευχαριστείς το Θεό γι’ αυτές. Κάποιο άγιο σκοπό έχουν για την ψυχή σου.

  • Να λες στις μητέρες πόσο πολύ τις τίμησε ο Θεός, πού τις αξίωσε να γίνουν μητέρες. Από τη στιγμή πού φέρουν μέσα τους το συλληφθέν έμβρυο, έχουν να κάνουν με μία δεύτερη ζωή.

  • Τα άγια συναισθήματα της μάνας και η αγία ζωή της, αγιάζουν το παιδί της από την ώρα της συλλήψεώς του ακόμη.

  • Ο σωματικός κόπος είναι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού για την σωτηρία μας, για την απόκτηση της χάριτος του Χριστού.

  • Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι ενώ κοιτάζουμε για τον Χριστό, ύστερα να μετανιώνουμε και να υποφέρομε.

  • Όσο κανείς κάνει το καλό γίνεται ένα μ’αυτό και δε μπορεί πια να κάνει το κακό.

  • Παράδεισος είναι η ζωή του Χριστού, η υπακοή, η ταπείνωση.

  • Δεν είναι ο Παράδεισος ωραία δένδρα, άνθη κ.λ.π. Είναι η μυστική ευδαιμονία πού νιώθει η ψυχή κοντά στο Θεό.

  • Μην αγωνιάς, ούτε να προσπαθείς να κόψεις ή να διορθώσεις το ελάττωμα τού άλλου. Αγάπησέ τον με το ελάττωμα του. Ο Κύριος θα φροντίσει γι’ αυτό.
  • Να αγιάζεις τη σιωπή σου με την προσευχή, να μην είναι στείρα και άγονη.

  • Μη σε νοιάζει ποτέ αν σ’αγαπούν. Εσύ μόνο ξεχείλιζε από αγάπη Χριστού για όλους.

  • Κούραζε το σώμα, μη φοβάσαι τον κόπο. Όλα αλλάζουν με τον κόπο και η ψυχή και το σώμα.

  • Δώσε την καρδιά σου στο Χριστό μας. Λέγε με ένθερμη αγάπη το“Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με ...” και θα ξεχνάς τα φαγητά, θα φεύγει η λαιμαργία.
  • Στον πολύ πόνο δε μπορώ να προσευχηθώ. Όμως δε γογγύζω, ούτε παραπονούμαι.

  • Όποιος δοθεί στο Χριστό με όλη του την καρδιά ξεπερνά και την κατάθλιψη και τα νεύρα.

  • Οι αγρυπνίες είναι μεγάλο πράγμα. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό; Πολύ μεγάλο πράγμα. Ανοίγει ο ουρανός. Μιλάμε με το Θεό.
  • Όσο πιο πολύ συνδέεσαι καθημερινά με τους αδελφούς σου, τόσο περισσότερο εισέρχεσαι μυστικά μέσα στην αγάπη του Χριστού.

  • Η ταπείνωση η αγία είναι δώρο Θεού στην ψυχή.

  • Όταν η καρδιά έχει την αγία ταπείνωση όλα τα βλέπει καλά και ζει στην επίγειο Άκτιστη Εκκλησία του Θεού από τώρα.
  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, από το να κάνεις υπακοή και να βυθίζεσαι μέσα στην αγάπη του Θεού.

  • Να αγαπάμε με την αγάπη του Χριστού, όχι με την ανθρώπινη αγάπη.

  • Όταν ανοίξεις τελείως την καρδιά σου στον Κύριο μπαίνει ο Κύριος μέσα και την κάνει  ανίκανη να αμαρτήσει.

  • Ανάθεσε στο Θεό αυτούς που αγαπάς. Λέγε π.χ. Θεέ μου, Παναγία μου
    στα χέρια Σου αναθέτω τα παιδιά μου.
  • Οι μετάνοιες, οι πολλές μετάνοιες αγνίζουν και αγιάζουν το σώμα και την ψυχή.

  • Δώσε την καρδιά σου στο Χριστό και όλα τα άλλα είναι δουλειά δική Του.

  • Όταν έχομε μέσα μας το Χριστό, δε ζούμε κανονίζοντας εμείς τον εαυτό μας. Ζει μέσα μας ο Χριστός και κανονίζει Εκείνος τη ζωή μας.

  • Ο άνθρωπος που έχει δώσει την καρδιά του στο Χριστό δεν υποφέρει, όσες δυσκολίες και να έρθουν.

  • Μην αφήνεις τον εαυτό σου να δίνει ικανοποίηση στο διάβολο.

  • Τι θα πει άγχος, νεύρα, ψυχασθένειες; Δεν υποτασσόμεθα στο Χριστό με αγάπη και μπαίνει ο διάβολος και μας ανακατεύει.

  • Μη φοβάσαι το θάνατο, όποιος πέθανε για το Χριστό, δεν υπάρχει γι’ αυτόν θάνατος. Κι αν δεν πέθανες, να πεθάνεις.

  • Θεέ μου, λες, πάρε μου τον πόνο. Αλλά εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να τον σηκώσει κανείς αυτό τον πόνο.

  • Όταν ήμουν νεώτερος, έλεγε ο γέροντας, παρακαλούσα το Θεό να μου στείλει την αρρώστια του καρκίνου για να πονώ για την αγάπη Του.

  • Μέσα στους πόνους μου παρακαλώ το Θεό να με ελεήσει και να συγχωρήσει τις αμαρτίες μου.

  • Ο Θεός μόνο αλλάζει τις καρδιές των ανθρώπων. Εμείς όσα και να πούμε, τίποτα δεν κάνομε.

  • Αδελφέ « Όταν πεθάνεις, πριν πεθάνεις, δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις».

  • Παιδιά μου, προσέχτε, πρέπει να φροντίσομε, να προσκληθούμε στον Χριστό. Και να γίνομε άγιοι, και να μπούμε μέσα στην Εκκλησία Του, και όλοι μέσα στην Εκκλησία Του, να γίνουμε Ένα σώμα, όλοι βέβαια οι ορθόδοξοι χριστιανοί. Και όταν αυτό κατορθώσομε, τότε για μας, που θα κατορθώσομε να μπούμε στην Εκκλησία. Δεν υπάρχει για μας, ούτε θάνατος, ούτε κόλαση, ούτε διάβολος.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Είμαι άθεος.


Στο 1ο δευτερόλεπτο του video βλέπετε τον διανοούμενο νεαρό άθεο να χαιρετάει με τον ανθελληνικό και αντιχριστιανικό σιωνιστικό χαιρετισμό που οι περισσότεροι γνώρισαν μέσα από τις εβραϊκές παραγωγές όπως το Star Trek και το Fringe. Αποκαλεί την Γέννεση "μαγεία". Κατηγορεί τον Θεό για όλα τα δεινά του κόσμου λέγοντας "ποιος χρειάζεται τον Σατανά όταν έχουμε τέτοιο Θεό?". Αποτελεί τον Ιησού "αμερικάνικο Θεό". Και φυσικά είναι σίγουρος ότι διακατέχεται από την απόλυτη συμπαντική αλήθεια, τόσο που θέλει να πείσει και τους υπόλοιπους γι'αυτό.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει, ή να μην πιστεύει. σε ό,τι θέλει, από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να λαμβάνει ως δεδομένη την απουσία αντιλόγου, ειδικά όταν στρέφεται με τέτοιο μένος εναντίον της Ορθοδοξίας.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κατέβασαν τον σταυρό από το δικαστήριο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι




Στο Μόναχο της Γερμανίας ξεκίνησε η δίκη της Μπεάτε Τσέπε και τριών άλλων ατόμων που  κατηγορούνται ότι παρείχαν υποστήριξη στην νεοναζιστική ομάδα National Socialist Underground (NSU) που κατηγορείται για δέκα ρατσιστικούς φόνους (οκτώ θύματα ήταν Τούρκοι, ένας Έλληνας και το δέκατο μία Γερμανίδα αστυνομικός. Το δικαστήριο τελικά αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου για να δοθεί καλύτερη πρόσβαση στα ξένα μέσα ενημέρωσης). Εκεί φαίνεται ότι η δίκη αποκτά την ίδια σημασία με την πρόσφατη δίκη για το φόνο του μαύρου Stephen Lawrence στη Βρετανία (1993), με άλλα λόγια, μια περίπτωση που η φιλο-πολυπολιτισμική ελίτ χρησιμοποιεί ως όργανο για να προωθήσει την πολιτική της ατζέντα. Και η τουρκική κυβέρνηση  κάνει το ίδιο.

Θέμα δημιουργήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή Τούρκων δημοσιογράφων στη δίκη. Η τουρκική κυβέρνηση δημιούργησε μια διπλωματική φασαρία γι’ αυτό και οι dhimmi ελίτ της Γερμανίας, ως συνήθως, έτρεξαν να κατευνάσουν τους Τούρκους. Μετά από ένα θέμα που παρουσίασε ένα τουρκικό περιοδικό, το Γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε το Ανώτατο Δικαστήριο του Μονάχου να παραχωρήσει ένα εύλογο αριθμό θέσεων για τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Αλλά ο κατευνασμός δεν σταμάτησε εκεί. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ δαπανήθηκαν για την προετοιμασία του δικαστηρίου για τη δίκη. Σημειώστε μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές που έγιναν. Ο Εσταυρωμένος έχει αφαιρεθεί από την αίθουσα του δικαστηρίου!

Η αναπληρώτρια αρχηγός του κόμματος της Angela Merkel, του CDU επέκρινε το γεγονός αυτό ως «εντελώς περιττή ενέργεια».

Η αναπληρώτρια αρχηγός του CDU Julia Klöckner, η οποία είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής των Καθολικών στη Γερμανία, είπε στην εφημερίδα "Bild am Sonntag", ότι αυτό ήταν μια «εντελώς περιττή ενέργεια».

Η Klöckner είπε ακόμη: «Ο σταυρός είναι επίσης μια έκφραση του πολιτισμού μας. Ο Χριστιανισμός και η χριστιανική άποψη της ανθρωπότητας είναι τα θεμέλια του Συντάγματός μας, πάνω στο οποίο βασίζεται το δίκαιό μας». Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο σταυρός δεν ήταν πλέον κρέμεται στο θάλαμο.

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/blog-post_27.html

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Εβραίος ιστορικός αρνείται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος


Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος. Είχε δώσει στην Γαλλία μια συνέντευξη στον Ernst Zundel, στην αρχή της ενασχόλησής του Zundel με τον ιστορικό αναθεωρητισμό.

Θα παραθέσουμε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή, που είχε στείλει στον σκηνοθέτη Steven Spielberg προ 15ετίας:

"Αγαπητέ κ. Σπήλμπεργκ,

Εύχομαι η εντιμότητά σας να είναι ίση με το πολύ μεγάλο ταλέντο σας. Σας είδα στην τηλεόραση στη Γαλλία. Δηλώσατε ότι θα διαχύσετε στα γερμανικά σχολεία την προπαγάνδα της Shoa (εβραϊκή λέξη για το ολοκαύτωμα). Αναφέρατε ότι οι μάρτυρες θα πείσουν για τα καλά ως προς την πραγματικότητα του ολοκαυτώματος (6-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων). Νοιώθω καθήκον μου ως Εβραίος και, μετά από 20 χρόνια μελέτης του ιστορικού προβλήματος του ολοκαυτώματος, να επιστήσω την προσοχή σας στα γεγονότα.

Τα γεγονότα είναι πολύ πεισματικά και όπως κανείς δεν μπορεί να τα διαψεύσει, αναγκάστηκαν οι ομογενείς μας να κάνουν τους αηδιαστικούς πολιτικούς να θεσπίσουν σταλινο-οργουελιανούς νόμους, που απαγορεύουν να αναφερθεί κάτι σχετικά με το δόγμα του «έξι-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων», που οριστικά ανάγεται σε αέναη λατρεία αυτής της αλχημείας.

Σε περίπτωση μη σεβασμού της σιωπής και της λατρείας του μύθου, υφίστασαι την ποινή του προστίμου ή φυλάκισης ή και των δύο. Ο καθηγητής Faurisson, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα για 20 χρόνια, έχει σχεδόν σφαγιαστεί. Αυτό είναι εντελώς γελοίο, αλλά το να δίνουν την αστυνομία και την Δικαιοσύνη όλων των χωρών στον κ. Lévy, αυτός δεν θα είναι γελοίος πια: εδώ είναι ο 20ος αιώνας! Αυτοί οι νόμοι είναι, κατά συνέπεια, η απόλυτη απόδειξη της απάτης, πριν μελετήσουμε την αριθμητική και τεχνική ανικανότητα της. Όχι, κύριε, δεν θα βρείτε έστω ΕΝΑΝ μάρτυρα που είδε 6 εκατομμύρια Εβραίους σφαγιασθέντες. Δεν θα βρείτε έστω ΕΝΑΝ μάρτυρα των Zyclon-B θαλάμων αερίων για να εξοντώσουν 1000 ή 2000 άτομα με μιας, κοντά στα κρεματόρια. Δείτε την επισυναπτόμενη εργασία μου "Shoa Sherlockholmised" με την παρούσα (επιστολή): είναι η περίληψη 20 ετών μελέτης για το θέμα.

Ο "6-εκατομμύρια-θάλαμοι-αερίων" μύθος είναι μια αριθμητική και τεχνική ανοησία. Στην πραγματικότητα η υστερική, κλαψιάρα, επιχείρηση του ολοκαυτώματος, 50 χρόνια μετά τον πόλεμο, είναι αηδιαστική, εξευτελιστική: είναι μια επαίσχυντη ντροπή.

Κανένας στην Ιστορία δεν έχει ποτέ θρηνήσει για την απώλεια του για 50 χρόνια μετά τον πόλεμο, ακόμη και αν ήταν αληθινή και πραγματική απώλεια. Ακόμη και αν η 6-εκατομμύρια-αέρια-θάλαμοι ήταν αλήθεια, θα ήταν ντροπή να κάνουν τέτοια φασαρία και να διοχετεύουν τόσα πολλά χρήματα παντού. Ποιοί ήταν οι τοκογλύφοι της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης; Το ξέρεις, όπως και εγώ. Είναι πολύ περισσότερο έτσι, καθώς γνωρίζουμε ότι τα 6.000.000 είναι χοντρή υπερβολή και ότι η ύπαρξη θαλάμων αερίων zyclon Β είναι τεχνικά αδύνατη (βλέπε δίκη Degesh το 1949). Στην πραγματικοτητα 150.000 ή 200.000 Εβραίοι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα, από τύφο ή πείνα. Πολλοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους, αλλά ως μαχητές κατά της Γερμανίας κατά της οποίας εμείς, οι Εβραίοι, είχαμε κηρύξει τον πόλεμο το 1933! (Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολαρίου: έτσι θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε έξι εκατομμύρια ανέργους, πριν από τη λειτουργία των γερμανικών εργοστασίων εξοπλισμών!).

Γνωρίζετε το βιβλίο που δημοσιεύτηκε σε αυτή την περίοδο και γράφτηκε από τον ομογενή μας Kaufmann, ότι η Γερμανία πρέπει να χαθεί; Γνωρίζουμε ότι 80.000.000 Goyim θανατώθηκαν στην ΕΣΣΔ, σε ένα πολιτικό καθεστώς, το οποίο ήταν εντελώς εβραϊκό, από τον Μαρξ και Warburg, στον Kaganovitch, Frenkel, Yagoda, οι εκτελεστές. Γνωρίζουμε ότι μετά το 1945 οι Αμερικανοί και Ρώσοι σκότωσαν και βίασαν γερμανικές κοινότητες σε όλη την Ευρώπη από τη Λιθουανία μέχρι την Αλβανία. Γνωρίζουμε ότι οι 1.500.000 γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου πέθαναν από πείνα μετά τον πόλεμο (ένα διάσημο βιβλίο εκδόθηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά αγνοείται σήμερα). Θα βρείτε εδώ να περιλαμβάνεται στα γαλλικά το κείμενο ενός ραββίνου: «Ενας ραββίνος δηλώνει ένοχος": δυστυχώς δεν έχω το γερμανικό πρωτότυπο, ούτε μια αγγλική μετάφραση. Θα πρέπει να το μεταφράσετε.

Ο Ραββίνος καταδικάζει τη συμπεριφορά των Εβραίων στη Γερμανία, 50 χρόνια πριν από τον ναζισμό και δικαιώνει την εμφάνιση του Χίτλερ. Όσον αφορά τη ζημιά που έχουμε κάνει στην ανθρωπότητα, απολύτως δεν εξοφλείται από τις εξαιρετικές σας ταινίες ή τη δεξιοτεχνία του Yehudi Menuhin, ή τη βόμβα νετρονίων του S.T Cohen. Έγραψα ένα βιβλίο γι' αυτό, από κείμενα γραμμένα από σημαντικούς Εβραίους που είναι πολύ περισσότερο αντισημιτικά από τα πιο αντισημιτικά κείμενα που έγραψαν Goyim. Ο Simone Weil συνέταξε μιά τραγική περίληψη: «Οι Εβραίοι, αυτή η χούφτα ξεριζωμ! ένων ανθρώπων, υπήρξαν η αιτία του ξεριζωμού του συνόλου της ανθρωπότητας". Και ο George Steiner: "Για τα 5000 χρόνια έχουμε συζητήσει πάρα πολλά: λόγια θανάτου για εμάς και για τους άλλους".

Γνωρίζουμε ότι όλες οι γερμανικές πόλεις άνω των 100.000 ανθρώπων καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου, με τις γυναίκες και τα παιδιά: σιωπή σχετικά με αυτό το πραγματικό ολοκαύτωμα. Αν λάβουμε υπόψη την στροφή που επιχειρείται από την επιχείρηση Ολοκαύτωμα, ό,τι σκοπεύετε να κάνετε στη Γερμανία είναι στην πραγματικότητα ο ασφαλέστερος τρόπος για μιά συσσώρευση ενός τεράστιου όγκου αντιεβραϊσμού, η έκρηξη του οποίου θα είναι μοναδική στην ιστορία. Διακριτικότητα και μετριοπάθεια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας: όλα τα υπόλοιπα είναι αυτοκτονία.

Ούτε ο "διεθνισμός" ούτε οργουελιανοί νόμοι περί "εγκλήματος σκέψης" μπορούν να εμποδίσουν τον αντισημιτισμό να εκραγεί: μόνο η συμπεριφορά ΜΑΣ μπορεί. Ό,τι κάνετε και όλα τα κλαψουρίσματα και η άντληση χρημάτων, μπορούν μόνο να τον πάνε στα άκρα. Θα αυξηθεί εκτός λογικών ορίων, αν μπορεί να υπάρξει λογικό όριο στον αντισημιτισμό.

Ξέρω ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί η τάση μας γιά κερδοσκοπία και ότι μόνο η κατάργηση της περιτομής κατά την 8η ημέρα θα μπορούσε (η ιδιαιτερότητά μας προέρχεται από τη διαταραχή των 21 ημερών από την 1η μας εφηβεία, η οποία ξεκινά ακριβώς κατά την 8η ημέρα), αλλά θα πρέπει, τουλάχιστον, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια σφάλματα, όπως εκείνο που προτίθενται να πραγματοποιήσουν στη Γερμανία και το οποίο θα είναι τρομακτικό.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών σας (εκτός από τη Λίστα του Σίντλερ: ρωτήστε τη γυναίκα του και την πραγματική ιστορική πραγματικότητα, αλλά αυτό είναι μια μικρή γκάφα). Ελπίζω να ελέγξετε τι σας στέλνω και να ξεφύγετε από την τρέλα της πλειοψηφίας των ομογενών μας. Θα σας απαντήσω πάντα, εάν έχετε την ακεραιότητα να μου γράψετε. Αφορά σε εσάς."

Σημείωση Ορθοδόξαθλον: κατά την διαδικασία πιστοποίησης της αυθεντικότητας της παραπάνω επιστολής βρήκαμε κάποια videos στα οποία ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, ενδεικτικά μπορείτε να δείτε αυτό:


Το αυθεντικό κείμενο στην αγγλική γλώσσα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://archive.org/details/ALetterFromJewishFrenchDr.RogerDommerguePolaccoDeMenasceToStevens

Τα συμπεράσματα δικά σας για τον μοναδικό λαό που βγήκε ωφελημένος από την κτηνωδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αποσπώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ από την Γερμανία ως πολεμικές αποζημιώσεις (την ίδια στιγμή που η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε cent) και ακόμα περισσότερα ως διεκδικήσεις και προσφυγές ιδιωτών, ιδρύοντας κράτος και θεσπίζοντας παγκοσμίως την εννοια του αντισημιτισμού.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Θεός θαυμάτων (God of wonders)


Ενα ντοκιμαντέρ,που παρουσιάζει το μεγαλείο του Θεού ως δημιουργού μέσα απο τα φυσικά φαινόμενα και τον άνθρωπο.

Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου, Κύριε, πάντα εν σοφία εποίησας· επληρώθη η γη της κτίσεως σου

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

O Γέροντας Παΐσιος για την Ευρωπαϊκή Ένωση




Πολλά και διάφορα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για το υπερκράτος της δήθεν "Ενωμένης" Ευρώπης, την προσπάθεια δηλ. να σχηματιστεί μία ένωση των εθνών-κρατών της "Γηραιάς Ηπείρου", που να είναι πρωτίστως οικονομική και δευτερευόντως πολιτική και στρατιωτική. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι πίσω από τις απόπειρες ενοποίησης της Ευρώπης βρίσκονται ύπουλα σχέδια διεθνιστικών κύκλων, που - στο όνομα της παγκοσμιοποίησης - θέλουν να επιβάλουν υπερεθνικά σχήματα και να ισοπεδώσουν έτσι τις κατά τόπους εθνικές παραδόσεις των λαών (θρησκεία, πολιτισμό, γλώσσα κτλ). Μάλιστα, οι παραπάνω επεκτείνουν τη σκέψη τους και αναφέρουν ότι όλα αυτά περί ελέγχου και παρακολούθησης, που εφαρμόζονται πια στην καθημερινή μας ζωή (και επιβάλλονται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση), τάχα "για το καλό μας", δεν είναι στην πραγματικότητα παρά το πρόπλασμα μιας μελλοντικής στυγνής παγκόσμιας δικτατορίας, της οποίας θα ηγείται ο Μεγάλος Αδελφός - Αντίχριστος.
 
Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ελλάδας, πέρα από τις παραπάνω ενστάσεις, ήδη πριν την προσχώρηση της χώρας στην ΕΟΚ, υπήρχε ένας επιπρόσθετος προβληματισμός. Ότι η ελληνορθόδοξη διάσταση του σύγχρονου Ελληνισμού όχι απλά είναι ασύμβατη με τα δεδομένα της Δυτικής Ευρώπης, αλλά επιπλέον υφίσταται ο κίνδυνος να αλλοιωθεί ο εθνικός και θρησκευτικός χαρακτήρας του λαού μας, μέσω της αθρόας εισβολής στην Ελλάδα αυτών των ξένων ηθών και εθίμων… Και πραγματικά, ήδη από τη δεκαετία του '80, η Ελλάδα άρχισε σταδιακά να απεμπολεί τον παλιό της εαυτό και να μιμείται ηλιθιωδώς ό,τι πιο σάπιο και άχρηστο ερχόταν από τη Δύση. Σε σημείο πλέον σήμερα η πατρίδα μας να έχει χάσει μεγάλο μέρος της αυτοσυνείδησής της, αλλά και της εθνικής της κυριαρχίας. Με δυο λόγια, κινδυνεύει να "απορροφηθεί" πλήρως από τις δομές της Ε.Ε. και της δύναμης εκείνης που βρίσκεται από πίσω της.
Ο Γέροντας Παΐσιος είχε ερωτηθεί πολλές φορές για το θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Πάντοτε οξύνους και διορατικός, είχε προδεί ήδη από τη δεκαετία του 1980 προς τα πού οδηγούνται τα πράγματα και "έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου" για τις αρνητικές καταστάσεις, που έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να τις βιώσουμε και να τις κατανοήσουμε. Ας δούμε, λοιπόν, εν τάχει μερικές ρήσεις του γίγαντα αυτού της σύγχρονης Ελληνορθοδοξίας σχετικά με το μείζον αυτό θέμα.

Κατ' αρχάς, είπε γενικά για την Ε.Ο.Κ. τα παρακάτω δραματικά, που πρέπει να μας βάζουν σε έντονες σκέψεις:

"Η Ε.Ο.Κ. είναι το κράτος του Ισραήλ. Λίγα, όμως, είναι τα ψωμιά της…"

Πρόκειται για φοβερή φράση του Γέροντα, που όντως θα όφειλε να μας προβληματίσει πάρα πολύ, ειδικά δε στους δραματικούς και δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα, με την παγκόσμια οικονομική κρίση και τη δεινή θέση, στην οποία έχει βρεθεί η Ελλάδα. Ο Παΐσιος ήταν ξεκάθαρος, ήδη από τότε. Πίσω από την Ε.Ο.Κ. βρίσκονται οι Εβραίοι και τα δικά τους πλανητικά συμφέροντα. Προφανώς επειδή θα τους ήταν αδύνατο να κυριαρχήσουν στον κόσμο μέσω του μικρού και ευάλωτου κράτους του Ισραήλ, έφτιαξαν την ψευτο-Ευρωπαϊκή Ένωση, ακριβώς για να μπορέσουν να κατακτήσουν σιγά-σιγά τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές, να ελέγξουν το εμπόριο ανά την υφήλιο, αλλά και να επηρεάσουν τις γενικότερες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις.

Είναι, λοιπόν, το κράτος-μαριονέτα του διεθνούς ιουδαϊσμού η ΕΕ, όπως λέει πεντακάθαρα ο Γέροντας Παΐσιος. Και από αυτήν θα ξεπηδήσει σίγουρα ο μελλοντικός τύραννος όλης της ανθρωπότητας, ο Αντίχριστος.

Νά, επίσης, τι είπε κάποτε ο Παΐσιος για τα μελλοντικά γεγονότα, σε συσχετισμό με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιδίωξη του Σατανά να μας "σφραγίσει" - λες και είμαστε βόδια… - για να μας κάνει υποχείριά του. Η μαρτυρία που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Σωτήρχου, "Γέρων Παΐσιος":

"Τα χρόνια μας είναι δύσκολα και θα χρειασθεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στην διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή θα τα βγάλει κανείς πέρα. Να μην απογοητευόμαστε. Αυτά τα δύσκολα χρόνια θα είναι μια ευλογία, γιατί θα μας αναγκάσουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Είναι μια ευκαιρία για πιο πολύ αγώνα. Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήσει "ει δυνατόν και τους εκλεκτούς" (Κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, ΚΔ' 24).

Τα πάντα θα ελέγχονται από το Θηρίο, από τις Βρυξέλλες. Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγιστούν στο χέρι ή στο μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να εξυπηρετούνται. Οι πιστοί που θα αρνηθούν θα ταλαιπωρηθούν. Γι' αυτό από τώρα να συνηθίσουν να ζουν απλά και, αν μπορούν, να έχουν κανένα χωράφι, λίγα ελαιόδενδρα ή κανένα ζώο για τις ανάγκες της οικογένειάς τους.

Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία-τριάμιση χρόνια. Δεν θα αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους… Η Εκκλησία να πάρει μια θέση σωστή. Να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα. Να εξηγήσει και στους πιστούς να καταλάβουν ότι, αν πάρουν νέα ταυτότητα, αυτό ισοδυναμεί με πτώση.

Πίσω από την Ε.Ο.Κ. βρίσκεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Τέτοια στυγνή δικτατορία μόνο ο Διάβολος θα μπορούσε να σκεφθεί. Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του Διαβόλου, το 666, και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση - ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα. Βάζεις άλλη σφραγίδα. Αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του Διαβόλου. Άλλο είναι, που έχουν στα νομίσματα το 666 - "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι" (Κατά Λουκά Ευαγγέλιο, Κ' 25), και άλλο η ταυτότητα, που είναι κάτι προσωπικό. Ακόμα και αν δεχθεί να σφραγισθεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια…"

Είναι τόσο φοβερά επίκαιρα όλα τα παραπάνω, που πραγματικά δεν χρειάζεται κανένας απολύτως σχολιασμός από τη δική μας πλευρά. "Σφράγισμα", "κάρτα του πολίτη", "κωδικός αριθμός εμπορευμάτων 666", όλα υπάρχουν πλέον στη ζωή μας και έπεται πολύ σύντομα να τεθούν σε εφαρμογή. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ωστόσο δεν πάρθηκε με καθόλου δημοκρατικές διαδικασίες. Εάν δεν υπακούσουμε, δεν θα μπορούμε ούτε να αγοράσουμε, ούτε να πουλήσουμε, δεν θα μπορούμε να εξυπηρετούμαστε, αλλά ούτε και να φάμε! Αυτά, άλλωστε, αναφέρονται και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Εδώ μόνο να σημειώσουμε ότι "Θηρίο" όντως αποκαλούν περιπαικτικά την ευρισκόμενη στις Βρυξέλλες βάση δεδομένων των υπηκόων της Ε.Ε., η οποία περιέχει κυριολεκτικά τα πάντα για τη ζωή μας!

Τέλος, νά τι είπε ο Γέροντας Παΐσιος σχετικά με το μέλλον της Ε.Ε., κάτι που προκαλεί σε όλο και περισσότερους Έλληνες μεγάλη αισιοδοξία:

"Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η Ε.Ο.Κ. θα διαλυθεί! Η Ε.Ο.Κ. δεν έχει καμμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ' έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην Ε.Ο.Κ. υπάρχουν αντίθετα και διαπλεκόμενα συμφέροντα…"
Ώστε δεν θα έχει μεγάλο μέλλον η περιβόητη "Ένωση" των λαών της Ευρώπης… Άρα, λένε οι πιστοί, τελικά ούτε ο Αντίχριστος δεν θα έχει πολύ μέλλον. Στην αρχή μπορεί να επικρατήσει, θα τυραννήσει για λίγο χρονικό διάστημα τους λαούς της υφηλίου, αλλά στο τέλος θα έρθει θριαμβευτής ο Κύριος, για να συντρίψει το όργανο αυτό του Σατανά και να αποκαταστήσει στον κόσμο την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη "Ο Γέροντας Παΐσιος και τα μελλούμενα να συμβούν" (2011), Κεφάλαιο 6ο.


http://kostasxan.blogspot.gr/2013/04/o_11.html

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Επίκαιρες προφητικές ρήσεις του γέροντος



-Λίγο πριν τον πόλεμο, θα υπάρχει κακομοιριά στη χώρα μας αλλά καί στην Ευρώπη.

-Θα υπάρχει κρίση,οικονομική και πολιτική.

-Η Ευρώπη δεν έχει να προσφέρει τίποτα, έρχεται μόνο να παρεί την πιστή μας και την ψυχή μας.

-"Όταν η Τουρκία νομίσει πως απέκτησε δύναμη στην περιοχή, θα "ξυθεί στην γκλίτσα του τσομπάνη". 

Τότε θα γίνει κάτι, και, με μια ευκαιρία πούθά δοθεί, θα μας πάρουν ξαφνικά και γρήγορα δύο νησιά. Τότε οι Ρώσοι θα βρουν την αφορμή τάχα να βοηθήσουν, αν και θα κινηθούν για δικό τούς συμφέρον, στην πραγματικότητα. Ωστόσο, θα χτυπήσουν πράγματι την Τουρκία, θα εμπλακούν μάλιστα επτά δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύαίμα. Στα ανοιχτά της Μυτιλήνης θα μαζευτεί τεράστιος στόλος. Η Ελλάδα, όμως, δε θα συμμετάσχει σ' αυτόν τον πόλεμο. Κι έτσι θά παρουμε την Πόλη. Η Τουρκία θα χάσει το ένα τρίτο του πληθυσμού της, το άλλο θα πάει πέρα από την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θάβαπτιστούν Χριστιανοί.»

-Ένας καλός Ορθόδοξος είναι και καλός Έλληνας και αντίστροφα.

http://www.agioritikovima.gr/didaches/geronta-paisiou/19593-allazei-i-puli

Προφητείες και λόγοι του Γέροντος Παϊσίου για τα επερχόμενα


Ἀδελφοί μου,

ἐπειδὴ οἱ περιστάσεις τὸ ἀπαιτοῦν, σπεύδω νὰ μοιραστῶ μαζί σας ὁρισμένα στοιχεῖα ἀπὸ τὴν ἀνεξάντλητη δεξαμενὴ πληροφοριῶν ποὺ ἀποτελοῦν οἱ λόγοι τοῦ μακαριστοῦ Γέροντα Παΐσιου. Ἂν καὶ ἔχω συναίσθηση τῆς ἀναξιότητάς μου ὡς πρὸς τὴ διαχείριση τῆς μοναδικῆς αὐτῆς παρακαταθήκης, ἐντούτοις ἔχω καὶ ἔντονο τὸ αἴσθημα εὐθύνης ἀπέναντι στὸ Θεό, τὸ μακαριστὸ Γέροντα καὶ τὸ λαὸ τοῦ Θεοῦ.

Καρπὸς τοῦ αἰσθήματος αὐτοῦ, ἄλλωστε, ἦταν καὶ ἡ ἔκδοση ὅλων τῶν σχετικῶν βιβλίων γιὰ τὸ Γέροντα Παΐσιο. Πρόκειται οὐσιαστικὰ γιὰ μία συλλογικὴ προσπάθεια σχεδὸν ὃλων τῶν πνευματικῶν τέκνων του, ἡ ὁποία κατέληξε σ᾽ αὐτὸ τὸ ὑπεύθυνο, ἀξιόπιστο καὶ ἐπίκαιρο, ὅσο ποτὲ ἄλλοτε, ἔργο. Στὸ σημεῖο αὐτὸ ὀφείλω νὰ τονίσω ὅτι οἱ μαρτυρίες ποὺ καταγράφω καί, πολὺ περισσότερο, αὐτὲς ποὺ ἐπιλέγονται νὰ περιληφθοῦν στὰ βιβλία μου, προέρχονται ἀπὸ ἄτομα καθόλα ὑπεύθυνα καὶ ἀξιόπιστα.

Ἀπὸ αὐτή, λοιπόν, τὴν παρακαταθήκη, καὶ ἔχοντας πλήρη ἐπίγνωση τῆς γενικότερης κατάστασης (κυρίως δὲ τοῦ «γιατί», τοῦ «πῶς» καὶ τοῦ «ποιός»…), σταχυολογῶ σήμερα γιὰ σᾶς τὰ παρακάτω χαρακτηριστικὰ σημεῖα. Πρίν, ὅμως, ἀπ᾽ αὐτό, ἐπιτρέψτε μου νὰ κάνω μερικὲς βασικὲς ἐπισημάνσεις, οἱ ὁποῖες βασίζονται τόσο στὴ μελέτη τοῦ ἐν λόγῳ ὑλικοῦ, ὅσο καὶ σὲ μιὰ προσεκτικότερη παρατήρηση καὶ ἐκτίμηση τοῦ γενικότερου πλαισίου:

1. Ὁλόκληρη ἡ ἀνθρωπότητα βρίσκεται στοὺς ἔσχατους καιρούς –τοὺς πραγματικοὺς ἔσχατους καιρούς- στοὺς ὁποίους ἀναφέρεται ὁ Ἅγιος ’Ιωάννης ὁ Θεολόγος στὴν Ἀποκάλυψη. Ἀναμένονται, ἔτσι, γεγονότα τέτοια ποὺ θὰ συγκλονίσουν τὰ ἔθνη.

2. Ἀκόμη κι ἂν ἔχει καταντήσει πιὰ νὰ ἀκούγεται «γραφικό» (χάρη σὲ γνωστὲς ἐπικοινωνιακες τακτικὲς καὶ μεθοδεύσεις), ὅλα ἐξελίχθηκαν μέχρι σήμερα βάσει προσεκτικοῦ σχεδιασμοῦ, σύμφωνα μέ «πρωτόκολλα» -καὶ ὄχι μόνον- συνταχθέντα ἀπὸ παλιά, ἐδῶ καὶ τουλάχιστον 270 χρόνια(1742 – 2012).
(βλ. βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», 6η Ἔκδοση, σελ.96, καὶ γενικότερα σελ. 81-105).

3. Ἡ 11η Σεπτεμβρίου 2001 σηματοδότησε τὴν εἴσοδο ὅλης τῆς ἀνθρωπότητας στὴν τελικὴ φάση τοῦ ὅλου σχεδίου.


4. Σχετικὰ μὲ τὸ ὅτι ὅλα αὐτὰ ἀποτελοῦν μέρος ἑνὸς εὐρύτερου σχεδιασμοῦ, ὁ Γέροντας Παΐσιος εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Μοῦ λέει ὁ λογισμὸς ὅτι πέντε ἄτομα κάνουν κουμάντο τὸν κόσμο ὁλόκληρο. Δὲν ξέρω ποῦ εἶναι ἢ ποιοὶ εἶναι, ἀλλὰ ξέρω ὅτι εἶναι πέντε ἄτομα ὅλα κι ὅλα.» (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).
5. Γιὰ τὶς ἐξελίξεις στὸ ἄμεσο μέλλον ποὺ ἀφοροῦν τὴν Ἑλλάδα:

- Κάποια ἡγουμένη μεγάλου μοναστηριοῦ τῆς Μακεδονίας μοῦ μετέφερε τὰ ἑξῆς:

α) Ὁ Γέροντας τὸ 1983 εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο ποὺ εἶπε γιὰ τὸ Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτά, ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι. Καὶ ἀκολουθοῦν τὰ γεγονότα.
Ἐπίσης, κάποια ἄλλη φορὰ εἶχε πεῖ: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ψάχνεις νὰ βρεῖς ἄπιστο καὶ δὲ θὰ βρίσκεις. Ἀλλὰ γιὰ νὰ φτάσουμε σ᾽ αὐτὸ τὸ σημεῖο, θὰ ἔχουν προηγηθεῖ φοβερὰ πράγματα.»

(Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).


β) 19-6-1983 (Κυριακὴ τοῦ Μεγάλου Παϊσίου)

Πολλοὶ ἅγιοι θὰ ἤθελαν νὰ ζήσουν στὴν ἐποχή μας καὶ νὰ κάνουν τὸν ἀγώνα μας.
Θὰ κανονίσει ὁ Χριστὸς τὶς ὑποθέσεις τοῦ ῎Εθνους. Ἂν ἔμενε σ᾽ ἐμᾶς αὐτὴ ἡ δουλειά, θὰ τὸ τινάζαμε στὸν ἀέρα τὸ ῎Εθνος.

- Τί θὰ γίνει μὲ τὴ σημερινὴ κατάσταση;

Μὴν ἀνησυχεῖτε. Πολλὰ διατάγματα δὲ θὰ προλάβουν κὰν νὰ δακτυλογραφηθοῦν.

– Μὲ τὸ Γένος μας τί θὰ γίνει;

Τὸ Γένος μας θὰ μεγαλώσει, ἂν καὶ οἱ ὑποτιθέμενοι φίλοι μας θὰ ἤθελαν νὰ τὸ τσαλακώσουν καὶ θὰ τοὺς ἦταν πολὺ εὐχάριστο. Ἀλλὰ ὁ Θεὸς δὲ θὰ ἐπιτρέψει. Ἡ Τουρκία θὰ καταστραφεῖ. Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θὰ μᾶς ἀγγίξει, ἀλλὰ δὲ θὰ μᾶς καταστρέψει.

Μετὰ ἀπ’ αὐτὴ τὴν μπόρα, θὰ ἐπέμβει ἡ Χάρη τοῦ Χριστοῦ. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως θὰ πιστέψουν. Δὲ θὰ ὑπάρχει οὔτε ἕνας ἄνθρωπος ἄπιστος. Ὡστόσο, δὲ θὰ ἔχουν τὸ μισθὸ τῶν σημερινῶν Χριστιανῶν. Μὴν τὰ λέτε αὐτὰ στοὺς κοσμικούς, γιατὶ θὰ τὸ ρίξουν ἔξω.

– Ὑπάρχουν, πάτερ, πιστοὶ στὶς μέρες μας;

Ὑπάρχει μιὰ μερίδα Χριστιανῶν ὅπου ὁ Θεὸς ἀναπαύεται.

(βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 363)


γ) Οἱ ἐξελίξεις θὰ ἔχουν δύο φάσεις. Στὸ τέλος τῆς πρώτης φάσης,

Ἀμέσως μετὰ θὰ ἀκολουθήσει μεγάλη πείνα, ἐνῶ ὁ ἑλληνικὸς λαὸς θὰ ξεσηκωθεῖ καὶ θὰ διώξει τοὺς πολιτικούς (βλ. σελ. 425). Ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.»

(βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 364).

δ) Ὁ Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος π. Ἀ…, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ἀναφέρει πὼς ὁ Γέροντάς του τοῦ εἶπε χαρακτηριστικὰ ὅτι «θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιὰ γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή».


[Σημειώνω ἐδῶ ὅτι, σύμφωνα μὲ στοιχεῖα ποὺ προέρχονται ἀπὸ τὸν ἴδιο τὸ Γέροντα, ὑπάρχουν μαρτυρίες ὅτι ὁ τέως βασιλιὰς Κωνσταντῖνος εἶναι ἀπόγονος τοῦ Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τὸ δὲ πραγματικό του ἐπώνυμο εἶναι Χριστιανός.]


ε) Μετὰ τὴν ὁλοκλήρωση τῆς πρώτης φάσης θὰ ἀκολουθήσει ἡ δεύτερη. Τότε εἶναι ποὺ θὰ ἐπέμβουν οἱ Ρῶσοι (ἡ Ξανθὴ Φυλή, ὅπως ἔχουν ἀποκληθεῖ) καὶ θὰ ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος, στὸ τέλος τοῦ ὁποίου θὰ μᾶς παραχωρηθεῖ ἡ Πόλη, ὅπως τόσο ξεκάθαρα καὶ κατ᾽ ἐπανάληψη τόνιζε ὁ Γέροντας.


ζ) Στὴ δεύτερη αὐτὴ φάση δὲ θὰ ἔχουμε ἄμεση ἐμπλοκὴ ὡς χώρα.
6. Ὅσον ἀφορᾶ τὴ γενικὴ πολεμικὴ σύρραξη καὶ τὴ σχέση της μὲ τὸν Ἀντίχριστο, ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά:
«Ἄκου», μοῦ εἶπε «ἔχουμε ἀκόμη καιρό. Ἀργεῖ ἀκόμη. Πρῶτα θὰ γίνει ἕνας μεγάλος πόλεμος. Πολὺ μεγάλος! Θὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα. Θὰ πάρουμε καὶ τὴν Πόλη. Θὰ χυθεῖ, ὅμως, πολὺ αἷμα! Ὅπως λέει καὶ ἡ προφητεία τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, τριῶν χρονῶν δαμάλι θὰ κολυμπάει στὸ αἷμα. Αὐτὸς ὁ πόλεμος θὰ εἶναι πολὺ μεγάλος˙ θὰ εἶναι γενικὸς πόλεμος. Τέτοιος πόλεμος δὲ θὰ ἔχει ξαναγίνει. Μετὰ θὰ ἔρθει ὁ Ἀντίχριστος.»

(Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).
7. Σχετικὰ μὲ τὰ ὑπόλοιπα ἑθνικὰ μέτωπα:
- Γιὰ τὴ Βόρειο Ἤπειρο, ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ μεταξὺ ἄλλων: «Μὴ φοβάστε. Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικές, καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲν μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν. Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό!! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά.»

(βλ. βιβλίο «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76 τοῦ Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ)
8. Γιὰ τὰ Σκόπια, οἱ δηλώσεις τοῦ Γέροντα ἦταν ἐπίσης κατηγορηματικές. Ἐπιλέγονται τυχαῖα δύο ξεχωριστὲς μαρτυρίες μὲ τὸ ἴδιο νόημα:
α) Σὲ σχετικὴ ἐρώτηση, ὁ Γέροντας εἶπε χαρακτηριστικά: «Δὲν ὑπάρχει κίνδυνος ἀπὸ ᾽κεῖ [ἐνν. τὰ Σκόπια]. Τὸ κρατίδιο αὐτὸ ἀρχικὰ θὰ ἀναγνωριστεῖ καὶ ἀργότερα θὰ διαλυθεῖ.»

[Μαρτυρία Μ. Ε. , Ὑποστράτηγου ἐ.ἀ., Ἀττική] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 369).


β) Ἐπίσης: «Τὰ Σκόπια ἔχουν θεμέλιο ἀπὸ λουκούμια, καὶ θὰ διαλυθοῦν.»

[Ὁ Γέροντας ἀπευθυνόμενος στὸ Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, κ. Παντελεήμονα, τὴν ἄνοιξη τοῦ 1993.] (βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 369).
9. Γιὰ τοὺς πολιτικούς:
α) Γιὰ ἀπελθόντα πολιτικὸ ἡγέτη εἶπε: «Δὲν εἶναι ἁπλὸς μασόνος. Ἀνήκει στὴν πιὸ ἀντιχριστιανικὴ στοὰ τοῦ κόσμου, στὸ “Ἄστρο τοῦ Δαβίδ”, καὶ μάλιστα βρίσκεται στὴν ἄκρη τοῦ βέλους τοῦ τόξου τοῦ Δαβίδ.»
[ἐνν. πὼς ἦταν ἀπὸ τὰ κορυφαῖα στελέχη.]


β) Γιὰ τὸν Κωνσταντῖνο Μητσοτάκη (ἄνοιξη 1985) εἶπε: «Αὐτὸς ποὺ κυβερνάει σήμερα θὰ ξαναβγεῖ πάλι, γιὰ δεύτερη φορά, ἀλλὰ δὲ βλέπω τὰ πράγματα νὰ πηγαίνουν καθόλου καλά. Θὰ πέσει καὶ θὰ βγεῖ ἄλλος. Ἐκεῖνον τὸν ἄλλο, ὅμως, δὲ θὰ τὸν ἀφήσουν, γιατὶ εἶναι ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας.» Ὁ προσκυνητὴς σχολίασε: «Γέροντα, τί εἶναι αὐτὰ ποὺ λές;» Κι ὁ Γέροντας συνέχισε: «Αὐτὰ ποὺ σοῦ λέω ἄκου τα, καὶ θὰ τὰ δεῖς!»


γ) Σὲ σχετικὴ ἐρώτηση τὸ Μάρτιο τοῦ 1993 γιὰ τὶς πολιτικὲς ἐξελίξεις στὴν Ἑλλάδα (τὸν καιρὸ ἐκεῖνο πρωθυπουργὸς ἦταν ὁ Κ. Μητσοτάκης, ἐνῶ ὁ Ἀνδρέας Παπανδρέου ἦταν ἄρρωστος): «Θὰ γίνουν ἐκλογὲς καὶ θὰ βγεῖ πάλι ὁ Ἀνδρέας Παπανδρέου. … Θὰ ξαναβγεῖ˙ ἂς εἶναι ἄρρωστος. Διότι πρέπει ὁ ἑλληνικὸς λαὸς αὐτούς (τοὺς πολιτικούς) νὰ τοὺς σιχαθεῖ.»


δ) Γιὰ ἀπελθόντα πολιτικὸ ἡγέτη εἶπε: «Ὁ Γιῶργος εἶναι πολὺ κακός. Ὅταν θὰ ἀναλάβει αὐτός, θὰ κάνει μεγάλο κακὸ στὴν Ἑλλάδα!»

[Αὐτὸ τὸ ἐπανέλαβε χαρακτηριστικὰ ἐννιὰ φορές!]


-Γιὰ τὸν ἴδιο εἶχε ἐπίσης πεῖ: «Ὅταν θὰ ἀναλάβει ὁ Γιῶργος, ἡ Ἑλλάδα κάηκε! Κάηκε!»
– Κι ἀκόμη: «Ὅταν θὰ ἀναλάβει ὁ Γιῶργος, θὰ καταστρέψει τὴν Ἑλλάδα!»

ε) ‘Ο Ομηρίδης Νικόλαος., προπονητής, μοῦ μετέφερε τὸ διάλογο ποὺ εἶχε τὸν Ἰούλιο τοῦ 1982 μὲ τὸ μακαριστὸ γέροντα παπα-Στάθη ἀπὸ τὰ Ἀμησιανὰ Καβάλας (ἐκοιμήθη τὸ 1984).

«Τὸν ρώτησα πῶς βλέπει τὴν πολιτικὴ κατάσταση καὶ τὶς μελλοντικὲς πολιτικὲς ἐξελίξεις στὴν Ἑλλάδα.»


Ὁ Γέροντας κούνησε τὸ κεφάλι του καὶ εἶπε: «Ἐγὼ δὲ θὰ ζῶ, ἀλλὰ ἐσὺ θὰ δεῖς πολλὰ κακά. Δὲ θὰ ὑπάρχει ἄνθρωπος νὰ διοικήσει αὐτὸν τὸν τόπο, γιατὶ θὰ εἶστε ἔθνος ἀλλόθρησκο. Καὶ τότε θὰ βροῦν εὐκαιρία οἱ Τοῦρκοι καὶ θὰ σᾶς πετσοκόψουν. Θὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα, ἀλλὰ καὶ οἱ Τοῦρκοι θὰ διαλυθοῦν. Πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς θὰ βαπτιστοῦν, ἀλλὰ καὶ πολλοὶ θὰ χαθοῦν.»

(Πληροφορήθηκα ότι ο γέρων Παπα-Στάθης είχε χάρη)


ζ) Στὴ διαπίστωση ὅτι ἡ πλειοψηφία τῶν πολιτικῶν σήμερα εἶναι μασόνοι, ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ: «Τώρα τὸ ζήτημα δὲν εἶναι ποιὸς εἶναι ἢ δὲν εἶναι· ἀλλὰ ποιὸς δὲν τὸ πιστεύει, τουλάχιστον τόσο πολύ. Τώρα, γιὰ νὰ γίνει κανεὶς πρωθυπουργὸς πρέπει νὰ εἶναι μασόνος. Ἂς τοὺς δίνει ὁ Θεὸς μετάνοια, νὰ τοὺς πάρει… νὰ βγοῦν καινούριοι… Μακκαβαῖοι!»

(βλ. βιβλίο «Ὁ πατὴρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 67 τοῦ Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ).


η) Κι ἐπίσης: «Ὁ Πρωθυπουργὸς θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι ἅγιος! Ὁ «ἀρχηγός» τῆς Ἑλλάδας πρέπει νὰ εἶναι Ἅγιος!»

(βλ. βιβλίο «Ὁ πατὴρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 177 τοῦ Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ).


θ) Γιὰ τὸ μέλλον τῶν Μασόνων εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Ὅταν θὰ ἐπικρατήσουν οἱ Ἑβραῖοι, τοὺς πρώτους ποὺ θὰ σφάξουν θὰ εἶναι οἱ Χριστιανοὶ Μασόνοι.»
10. Γιὰ τὴν Κύπρο:
(Σταχυολόγηση ἀναφορῶν στὴν Κύπρο, ἀπὸ τὸ Β´ τόμο τοῦ βιβλίου «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», πέραν τῶν ὑπολοίπων ἀναφορῶν ἐντὸς τοῦ Α´ τόμου, 6η Ἔκδοση, σελ. 396-453, γιὰ τὰ ἐθνικὰ θέματα.)
α) Τὸ 1985 ἐπισκέφτηκε τὸ Γέροντα Παΐσιο μιὰ ὁμάδα Κυπρίων. Κάποιος ἀπ᾽ αὐτοὺς τὸν ρώτησε:

«Γιατί, Γέροντα, ἐπέτρεψε ὁ Θεὸς νὰ εἰσβάλει στὴν Κύπρο μας ἕνας βάρβαρος λαός, νὰ σκοτώσει ἀθώους, νὰ ἀτιμάσει καὶ νὰ βιάσει;» Κι ὁ Γέροντας ἀπάντησε: «Αὐτὸ ἔγινε διότι ἡ Κύπρος, ἀπὸ νῆσος Ἁγίων, κατάντησε νῆσος ἁμαρτίας καὶ ἀκολασίας. Ὅταν θὰ ἐπιστρέψετε στὸ δρόμο τοῦ Θεοῦ, τότε ἡ Κύπρος θὰ ἐλευθερωθεῖ. Ἂν ὑπῆρχε κι ἄλλος, χειρότερος καὶ πιὸ βάρβαρος ἐχθρὸς ἀπὸ τοὺς Τούρκους, σ᾽ ἐκεῖνον θὰ ἐπέτρεπε ὁ Θεὸς νὰ τὰ κάνει ὅλα αὐτά!»

(βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 372).


β) Σὲ ἄλλη περίπτωση ὁ Γέροντας εἶπε:

«Τὸ πρόβλημα τῆς κατοχῆς τῆς Κύπρου εἶναι κατὰ βάση πνευματικό. Μὲ μία ἑβδομάδα νηστεία καὶ προσευχὴ ἀπὸ μέρους τῶν Ἑλλήνων τῆς Κύπρου, οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν ἀπὸ μόνοι τους.»


γ) Σὲ ἐπισήμανση ὅτι, κατὰ τήν «παράδοση», πρὶν ἐλευθερωθεῖ ἡ Κύπρος οἱ Τοῦρκοι θὰ κάνουν μεγἀλες σφαγές, ὁ Γέροντας εἶπε χαρακτηριστικά:

«Αὐτὰ εἶναι προπαγάνδα τῶν Τούρκων.»

δ) Σὲ ἐρώτηση γιὰ τὸ ποιὰ εἶναι ἡ ἐνδεδειγμένη στάση τῶν Κυπρίων ἀπέναντι στοὺς Τούρκους, ὁ Γέροντας εἶπε:

«Νὰ εἶστε καλοὶ καὶ νὰ μὴ φοβάστε τίποτα. Ὁ Θεὸς διώχνει τὸν ἐχθρὸ ὅταν ὁ λαὸς μετανοήσει.»


ε) Ὅταν ρωτήθηκε ἀπὸ κάποιον προσκυνητὴ γιὰ τὸ ἂν θὰ λυθεῖ τὸ Κυπριακό, ὁ Γέροντας ἀπάντησε:

«Τί νὰ σοῦ πῶ, εὐλογημένε˙ ὅπως ἔγιναν τὰ πράγματα, εἶναι πολὺ δύσκολο. Ἐμεῖς, συνέχεια προσευχόμαστε νὰ βροῦν τὴ λύση τους, ἀλλὰ τὸ Κυπριακὸ μοιάζει μὲ τὸ πηγάδι γιὰ τὸ ὁποῖο τσακώνονταν δύο μονές, ποιὰ θὰ παίρνει τὸ νερό. Καί, ἐπειδὴ δὲν μπόρεσαν νὰ συμφωνήσουν, ἔριξαν μέσα ἕναν ὀγκόλιθο καὶ τὸ ἔφραξαν. Ὅταν πέρασαν τὰ χρόνια καὶ οἱ μονὲς βρῆκαν πῶς θὰ μοίραζαν τὸ νερὸ μεταξύ τους, δὲν εἶχαν μέρος νὰ σταθοῦν οἱ μοναχοὶ γιὰ νὰ μπορέσουν νὰ βγάλουν τὸν ὀγκόλιθο! Πράγματι, ὅλοι, καὶ οἱ Τοῦρκοι καὶ ἐμεῖς, θέλουμε νὰ τὸ λύσουμε, ἀλλά, ὅπως οἱ μοναχοὶ δὲν εἶχαν τόπο νὰ καθίσουν γιὰ νὰ τραβήξουν τὸν ὀγκόλιθο, ἔτσι καὶ οἱ κυβερνήσεις δὲν ἔχουν τρόπο γιὰ νὰ μπορέσουν νὰ συμφωνήσουν γιὰ τὴ λύση.»

[Μαρτυρία Ταξίαρχου. Κ. Γ, Γ.Ε.Σ.] (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).


ζ) Σὲ σχετικὴ ἐρώτηση πρώην ἀγωνιστῆ τῆς ΕΟΚΑ, ὁ Γέροντας Παΐσιος εἶχε πεῖ:
«Νὰ περιμένετε.»[ἐνν. γιὰ λύση στὸ Κυπριακό.] Κι ἐπίσης: Ἡ Τουρκία θὰ διαλυθεῖ, καὶ μάλιστα σύντομα.»[Ἀπόσπασμα μαρτυρίας τοῦ Κ. Κ, πρώην ἀγωνιστῆ τῆς ΕΟΚΑ]. (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).
ΣΧΟΛΙΟ Ἀπὸ τὰ παραπάνω προκύπτει πὼς ὑπὸ τὶς παροῦσες συνθῆκες ΔΕ φαίνεται λύση στὸ Κυπριακό. Ἡ Κύπρος θὰ ἀπελευθερωθεῖ ἀναίμακτα μετὰ ἀπὸ τὴ Β΄ φάση τῶν γεγονότων.

11. Γιὰ τὴν Ἀμερική:

α) Ὁ Γέροντας Παΐσιος εἶχε ἀκόμη πεῖ ὅτι οἱ Η.Π.Α θὰ περιέλθουν σὲ ἀνυποληψία, ἐννοώντας το ὄχι μόνον ἀπὸ ἠθικὴ σκοπιά (κάτι πού, λίγο-πολύ, παρατηρεῖται διεθνῶς), ἀλλὰ ἔχοντας μᾶλλον στὸ νοῦ κάτι πιὸ χειροπιαστό˙ ἴσως ὅτι ἀναμένονταν θεόσταλτες ἐξελίξεις γιὰ παιδαγωγικοὺς λόγους.

β) Μαρτυρία τοῦ Βαλίδη Σταύρου, Αντιστράτηγου ΕΛ.ΑΣ ἐ.ἀ, Θεολόγου, πρώην Διοικητῆ Ἀστυνομικοῦ Τμήματος Ἁγίου Ὄρους:

Κάποτε εἶχε πάει στὸ Ἅγιον Ὄρος ἕνας Ἑλληνοαμερικανὸς γερουσιαστής. Τοῦ μίλησαν γιὰ τὸ Γέροντα κι ἀποφάσισε νὰ τὸν συναντήσει. Ὅταν ἔφτασε στὸ κελὶ μαζὶ μὲ τοὺς δύο συνοδούς του, ἐμφανίστηκε ὁ Γέροντας, ὁ ὁποῖος, μόλις τοὺς εἶδε, χαμήλωσε τὰ μάτια καὶ εἶπε: «Φονιάδες τῶν λαῶν, Ἀμερικάνοι!» Αὐτὸ φάνηκε πρωτάκουστο στοὺς παρισταμένους καὶ κάποιος ἐπιχείρησε νὰ διορθώσει τὰ πράγματα λέγοντας: «Μὰ, Γέροντα, δὲν εἶναι ἀκριβῶς Ἀμερικανοί. Εἶναι Ἕλληνες ποὺ ἦρθαν νὰ προσκυνήσουν στὸ Ἅγιον Ὄρος καὶ ἦλθαν νὰ σᾶς δοῦν.» (Ἦταν ἡ ἐποχὴ τοῦ πολέμου στὴ Γιουγκοσλαβία, μὲ τὶς ἀποσχίσεις τῆς Βοσνίας, τῆς Ἐρζεγοβίνης, τῆς Κροατίας, κ.λπ. Στὸν πόλεμο αὐτὸ καταλάβαινε ὁ καθένας τὸν καταλυτικὸ ρόλο τῶν Ἀμερικανῶν.)
Ὁ Γέροντας, ὡστόσο, δὲν ἄλλαξε στάση. Ἄρχισε νὰ τοὺς μιλᾶ, λέγοντας ὅτι χωρὶς τοὺς Ἀμερικανοὺς θὰ ὑπῆρχε εἰρήνη στὸν κόσμο. Τότε ὁ νεαρότερος τῶν συνοδῶν τοῦ Γερουσιαστῆ εἶπε στὸ Γέροντα: «Ἐμεῖς προσπαθοῦμε γιὰ τὴν εἰρήνη. Δὲν εἴμαστε σύμφωνοι μὲ τὶς ἐνέργειες τοῦ Ἀμερικανοῦ Προέδρου. Θὰ προσπαθήσουμε μὲ τὴν ἄλλη πλευρά, δηλαδὴ τὴν ἀντιπολίτευση, νὰ βοηθήσουμε τοὺς Σέρβους ἀδελφούς μας, πρὸς χάριν τῆς Ὀρθοδοξίας.» Ὅμως ὁ Γέροντας δὲν ἤθελε νὰ συνεχίσει μαζί τους. Ὁ ἄλλος συνοδὸς τὸν ρώτησε τότε ποιὰ ἦταν ἡ γνώμη του γιὰ τὴν Ἑνωμένη Εὐρώπη. Ὁ Γέροντας ἀπάντησε: «Ἄ, μὲ ρωτᾶτε γιὰ τὴν Εὐρώπη, μὲ ρωτᾶτε γιὰ τὴν ΕΟΚ; Εἶναι πολὺ ζεστὸ ἀκόμα τὸ αἷμα…» Ὅλοι πάγωσαν μὲ τὴ συμπεριφορά του, χωρὶς νὰ καταλαβαίνουν τὶ ἀκριβῶς ἐννοοῦσε μ᾽ αὐτὰ τὰ λόγια. (Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).

γ) Στὸ βιβλίο «Γέρων Ἀμβρόσιος Λάζαρης – Ὁ πνευματικὸς τῆς Μονῆς Δαδίου» (σελ.
119), ἀναφέρεται ὅτι τὸν Αὔγουστο τοῦ 2001, κάποιος παρακάλεσε τὸ Γέροντα νὰ προσευχηθεῖ στὸν Ἅγιο Νεκτάριο γιὰ νὰ τὸν βοηθήσει, κι ἐκεῖνος ἀπάντησε: «Ἄσ᾽ τον, παιδί μου, τὸν Ἅγιο. Αὐτὸς εἶναι στὴν Ἀμερική. Τρέχει νὰ σώσει ζωές!».
Λίγες μέρες μετά, στὶς 11 Σεπτεμβρίου 2001, ἔπεσαν οἱ Δίδυμοι Πύργοι. Ὁ ἴδιος ὁ Γέροντας, λίγους μῆνες νωρίτερα, εἶχε πεῖ ἐπίσης ὅτι ἐκεῖνο ποὺ ἐπρόκειτο νὰ συμβεῖ στὴν Ἀμερικὴ θὰ ἄλλαζε τὸ ροῦ τῆς ἱστορίας: «Μεγάλο κακὸ θὰ βρεῖ τὴν Ἀμερική, καὶ ὄχι μόνο, μέσα στὸ Σεπτέμβριο. Ἀλίμονο!» Τὸ ἴδιο εἶχε προαναγγείλει καὶ στὸ μακαριστὸ Μητροπολίτη Σισανίου καὶ Σιατίστης Ἀντώνιο -παρόντων καὶ ἄλλων- χωρίς, ὡστόσο, νὰ δώσει περαιτέρω ἐξηγήσεις: «Σεβασμιότατε, νὰ δεῖτε τὶ θὰ πάθουν οἱ Ἀμερικανοὶ σὲ δύο μῆνες»

δ) Ὁ μακαριστὸς Γέροντας Πορφύριος εἶπε τὸ 1985: «Ὅταν θὰ ἀναλάβει τὴ διακυβέρνηση τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν τῆς Ἀμερικῆς μαῦρος πρόεδρος, τότε θὰ ἔρθει ἡ καταστροφή τους.»

12. Παράλληλες μαρτυρίες – ἄλλα στοιχεῖα:
α) Ὁ Ἀρχιμανδρίτης Ἐφραὶμ ἀπὸ τὴν Ἀριζόνα εἶπε χαρακτηριστικά:
- «Ἡ ἀνθρωπότητα ὁλόκληρη κρέμεται ἀπὸ μία κλωστή!» Ὁ Γέρονας ἀνησυχεῖ ἰδιαίτερα γιὰ τὴν Ἑλλάδα καὶ συνιστᾶ μετάνοια, θερμὴ προσευχὴ καὶ νηστεία. Ὅλα τὰ μοναστήρια του σὲ Ἀμερικὴ κι Ἑλλάδα προσεύχονται θερμά, μέρα καὶ νύχτα, νὰ παρατείνει τὸ ἔλεός του ὁ Ἅγιος Τριαδικὸς Θεός.
- Χαρισματούχος Ιερέας ο οποίος επισκέφτηκε τον γέροντα Εφραίμ τον Σεπτέμβριο του 2012, είπε: «Η Ανθρωπότητα βρίσκεται εν΄όψει Γ’  Παγκοσμίου Πολέμου.»
- Σε Ιερέα μεγάλου πνευματικού αναστήματος, το καλοκαίρι του 2012 είπε: «Μεγάλο κακό θα βρεί την Ελλάδα το 2013, η Εκκλησία πρέπει να προετοιμαστεί για να στηρίξει το λαό». – Ὁ ἴδιος συμφωνεῖ μὲ τὶς θέσεις τοῦ π. Παΐσιου, ὅπως καταγράφονται στά βιβλία “Μαρτυρίες Προσκυνητῶν – Γέροντας Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης 1924-1994 Α’ & Β’ Τόμος”.

β) Ἁγιορείτης ἱερομόναχος, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ὁ ὁποῖος συμφωνεῖ κατὰ πάντα μὲ τὶς σχετικὲς ρήσεις τοῦ Γέροντά του, εἶπε:
– «Ἡ Ἑλλάδα βρίσκεται σὲ θανάσιμο κίνδυνο.» – «Δὲν ἔχουν μετάνοια οἱ Ἕλληνες, γι’ αὐτὸ θὰ δοῦμε κι ἄλλους πειρασμοὺς καὶ δοκιμασίες.» – «Τὰ γεγονότα θὰ τρέχουν πολὺ γρήγορα, τὸ ἕνα μετὰ τὸ ἄλλο.» – «Οἱ πολιτικοὶ ποὺ ὁδήγησαν τὴ χώρα σ᾽ αὐτὴ τὴν κατάσταση θὰ δικαστοῦν.» – «Τὸ ὄρυγμα στὸν Ἕβρο, ποὺ βρίσκεται πλέον στὸ τελικὸ στάδιο κατασκευῆς του, δὲ θὰ μπορέσει νὰ τὸ περάσει ὁ τουρκικὸς στρατὸς σὲ περίπτωση ἐμπλοκῆς. Δὲ θὰ τὸ ἐπιτρέψει ὁ Ἅγιος Τριαδικὸς Θεός.» – «Ἔρχεται μεγάλη πείνα, καὶ καλὸ εἶναι νὰ κάνουμε τὴν κατὰ δύναμη στοιχειώδη προετοιμασία μας.» – «Νὰ ἔχουμε ἀπόλυτη ἐλπίδα στὴν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ. Δὲ θὰ μᾶς ἀφήσει ἡ Χάρη Του.»
Ὁ ἴδιος εἶπε ἐπίσης ὅτι ἀπὸ τὶς ἐκλογὲς δὲ θὰ προκύψει αὐτοδύναμη κυβέρνηση καὶ ὅτι, μετὰ ἀπὸ κάποιο διάστημα, θὰ παραχωρήσει ὁ Θεὸς νὰ ἔρθουν «τριάντα παλικάρια» ποὺ θὰ βγάλουν τὴ χώρα ἀπὸ τὸ ἀδιέξοδο. (ἐλέχθει τον Απρίλιο του 2012).

γ) Ἱερέας ἀπὸ τὴν Ἀυστραλία, μὲ τεράστιο ἱεραποστολικὸ ἔργο καὶ πολλὰ χαρίσματα, εἶπε:
– «Ἂν ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ πέσουμε στὰ γόνατα καὶ παρακαλέσουμε, ἴσως καταφέρουμε νὰ ξεφύγουμε ἀπὸ τὴ μπόρα ποὺ ἔρχεται καὶ νὰ ἑλκύσουμε τὴ Χάρη τοῦ Θεοῦ συντομότερα. Ἐξαρτᾶται ἀπὸ τὴ δική μας μετάνοια.» – «Ὁ Χριστὸς θὰ ἐπιτρέψει κάποια πράγματα. Ὅμως ἡ νίκη θὰ εἶναι ὑπὲρ τῶν Ὀρθοδόξων. Νὰ τὸ θυμάστε.»
13. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ:
α) Ἡ γενικότερη κατάσταση ποὺ βιώνουμε διεθνῶς εἶναι κατὰ βάση πνευματική, καὶ ὡς τέτοια θὰ ἔπρεπε νὰ ἀντιμετωπίζεται. Θὰ λειτουργήσουν οἱ πνευματικοὶ νόμοι πρὸς πάσα κατεύθυνση (ἀρχὴ ὠδίνων).


β) Ὅσον ἀφορᾶ τὴν Ἑλλάδα, ἡ ἔξοδος ἀπὸ τὴν τροχιὰ προσέγγισης τῆς Ρωσίας ἀποτελεῖ ὀλέθριο σφάλμα. (βλ. βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», 6η Ἔκδοση, σελ. 414 – 415:

Ἄλλη φορά, βρέθηκα στὸ κελὶ τοῦ παπούλη πάλι μὲ κάποιους ἐπίσημους Ἕλληνες, καὶ ἡ συζήτηση περιεστράφη γύρω ἀπὸ τὴ Σοβιετικὴ Ἕνωση καὶ τὴ διἀλυσή της. Τοῦ εἶπαν ὅτι διαλύθηκε, ὅτι ἐκείνη τὴ στιγμὴ ἦταν ἕνας ἐπαίτης τῶν Ἀμερικανῶν καὶ τῆς Εὐρώπης καὶ ὅτι ἡ σημερινὴ Ρωσία δὲν εἶναι πιὰ ἡ πάλαι ποτὲ κραταιὰ Ρωσία. Τότε ὁ Γέροντας θύμωσε καὶ εἶπε: «Ὑπάρχει ἡ Μεγάλη Ρωσία. Ἡ Ρωσία θὰ ξαναγίνει μία ἀπὸ τὶς Μεγάλες Δυνάμεις. Ἐμεῖς, ὡς Ἕλληνες, θὰ πρέπει νὰ εἴμαστε σύμμαχοι, βοηθοὶ καὶ ἀρωγοί της, διότι εἶναι ἡ μοναδικὴ ὀρθόδοξη Μεγάλη Δύναμη. Ἡ Ρωσία θὰ εἶναι πάντα δίπλα μας. Οἱ Ρῶσοι θὰ εἶναι τὰ μοναδικὰ ἀδέλφια μας, οἱ σύμμαχοί μας ἐνάντια στοὺς Τούρκους. Ὁ πόλεμος μὲ τὴν Τουρκία εἶναι πάρα πολὺ κοντά.» Βέβαια, μὲ αὐτὰ ποὺ εἶπε ὁ Γέροντας ὅλοι ἀνησυχήσαμε καὶ τοῦ εἴπαμε: «Μὰ, πῶς εἶναι δυνατόν;» «Μὴ στενοχωριέστε», συνέχισε, «θὰ νικήσουμε, θὰ νικήσουμε τοὺς Τούρκους. Ἡ Κωνσταντινούπολη θὰ ξαναγίνει ἑλληνική. Θὰ ξαναλειτουργήσει ἡ Ἁγία Σοφία. Ἡ Κωνσταντινούπολη θὰ ἐλευθερωθεῖ.» )
γ) Κατὰ προσωπική μου ἐκτίμηση, ἡ σύσφιγξη τῶν σχέσεων Ἑλλάδας – Ἰσραὴλ σὲ διάφορους τομεῖς ἐξυπηρετεῖ σημαντικὰ τὰ ἐθνικὰ συμφέροντα, καθὼς εἶναι πολὺ πιθανὸ ἡ ἀλλαγὴ συμφερόντων καὶ ἰσορροπιῶν νὰ ἔχει ὡς ἀποτέλεσμα τὴν ἄσκηση ἰσχυρῶν πιέσεων πρὸς τὴν Τουρκία (βλ. βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», 6η Ἔκδοση, σελ. 415).
(«Καὶ μάλιστα μὲ τὴ βοήθεια ὄχι μόνο τῶν Ρώσων καὶ τῶν ἰδικῶν μας δυνάμεων ἀλλὰ καὶ ἀνθρώπων ποὺ κρύβονται πίσω ἀπὸ κάποια ἰδιωτικὰ συμφέροντα, τὰ ὁποῖα βρίσκονται στὴν Ἀμερική! Αυτοί, γιὰ διάφορους λόγους, θέλουν τὸ διαμελισμὸ τῆς Τουρκίας.»)
δ) Ἐπισημαίνεται ἐπίσης ὅτι κομβικὸ σημεῖο στὶς ἐξελίξεις ποὺ μᾶς ἀφοροῦν εἶναι ἡ Πόλη˙ ἂν δὲν προκύψει ἡ παραχώρησή της πρὸς ἐμᾶς (ὅπως κατηγορηματικὰ ἰσχυριζόταν ὁ Γέροντας Παΐσιος) ὅλα ὅσα ἀκολουθοῦν θὰ ἀναβληθοῦν. (Περὶ Ἀντιχρίστου κ.λπ.).

ε) Ὅπως ἔχει χαρακτηριστικὰ εἰπωθεῖ, ἅγιοι σὰν τὸ Γέροντα Παΐσιο ἐμφανίζονται μιὰ φορὰ στὰ χίλια χρόνια. Συγκεκριμένα, ὁ Γέροντας Πορφύριος εἶχε πεῖ χαρακτηριστικὰ στὸν κ. Γραμματικάκη Ἰωάννη, Καθηγητὴ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, ὅτι ἅγιοι σὰν τὸ Γέροντα Παΐσιο ἐμφανίζονται κάθε ἑξακόσια χρόνια!

στ) Ὁ Γέροντας Παΐσιος εἶναι ὁ μόνος ποὺ μίλησε συστηματικὰ γιὰ τὰ πάντα σχεδόν, μὲ σκοπὸ νὰ μᾶς ἀφυπνίσει, ὥστε νὰ ἐνισχυθοῦμε στὴν πίστη καὶ στὸν ἀγώνα μπροστὰ στὰ ἐπερχόμενα γεγονότα.
Πέρα ἀπὸ ὁτιδήποτε ἄλλο, ἡ ἐμμονή του ἀλλὰ καὶ ὁ κατηγορηματικὸς τρόπος μὲ τὸν ὁποῖο μίλησε γιὰ τὰ ἐθνικὰ θέματα πρέπει τουλάχιστον νὰ μᾶς προβληματίζουν˙ οἱ δὲ ἀπόψεις του καθαυτὲς θὰ πρέπει νὰ λαμβάνονται σοβαρὰ ὑπόψη καὶ νὰ μᾶς προετοιμάζουν γιὰ ὅ,τι θὰ ἐπακολουθήσει.
ζ) Ἔχουμε πάντα κατὰ νοῦ ὅτι πάνω ἀπ᾽ ὅλα βρίσκεται ὁ Ἅγιος Τριαδικὸς Θεός. Καὶ ὅτι μὲ τὴ δική μας προσευχὴ καὶ τὶς μεσιτεῖες τῆς Θεοτόκου, τοῦ Γέροντα καὶ τῶν ἁγίων, ἡ πορεία τῶν ἐξελίξεων μπορεῖ νὰ ἀλλάξει, ὅπως τόσες φορὲς ἔγινε στὸ παρελθόν, ἀκόμη καὶ μὲ τὸν ἴδιο τὸ Γέροντα Παΐσιο.


η) Κατὰ τὴν προσωπική μου ἐκτίμηση ἀλλὰ καὶ σύμφωνα μὲ τὶς θέσεις ἄλλων, σύγχρονων Γερόντων, μπορεῖ νὰ μᾶς γονατίσουν, ὡστόσο δὲ θὰ μᾶς ἐκμηδενίσουν.


θ) Ἡ Κύπρος θὰ ἐλευθερωθεῖ, ἐνῶ θὰ πραγματοποιηθεῖ καὶ ἡ ἐνσωμάτωση τῆς Β. Ἠπείρου στὴ μητέρα πατρίδα. Ἐπίσης, θὰ ἐπέλθει ἡ διάλυση τῆς F.Y.R.O.M. καὶ ἡ προσάρτηση ἑνὸς μεγάλου τμήματός της στὴ χώρα μας. Ὅλα αὐτὰ θὰ πραγματοποιηθοῦν μετὰ τὴν ὁλοκλήρωση τῆς Β´ Φάσης (ἐθνικὰ γεγονότα).


Ὁ Χριστὸς νὰ μᾶς δίνει φώτιση.
Μὲ πολὺ πόνο καὶ ἀγάπη Χριστοῦ,
Νικόλαος Ζουρνατζόγλου
Επισμηναγός ε.α.
Μέλος  Αεροπορικής  Ακαδημίας  Ελλάδος

Προφητεία του Γέροντας Ιωσήφ – Αναγέννηση της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο

Ο παρακάτω διάλογος πραγματοποιήθηκε στο Άγιον Όρος στις 26-10-2001 ανάμεσα στον Γέροντα και σε έναν Ρώσο επισκέπτη.

- Με μεγάλη χαρά μας σας υποδεχόμαστε. Έχετε τον βαθύτατο σεβασμό μας και τις καλύτερες ευχές.

- Ευχαριστούμε, Πάτερ, που μας δεχτήκατε. Οι καιροί στην Ρωσία, τώρα, είναι αφ’ ενός δύσκολοι, και αφ’ ετέρου πολύπλοκοι.

- Προσευχόμαστε ώστε οι Ρώσοι να επιστρέψουν στην φυσική τους κατάσταση, αυτή που υπήρχε πριν την καταστροφή, επειδή έχουμε κοινές ρίζες και η κατάσταση στην οποία οι Ρώσοι έχουν περιέλθει είναι βάρος στην καρδιά μας.

- Υπάρχουν πολλά δεινά, φυσικά. Ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει καταντήσει μάστιγα. Το έθνος μας έχει πέσει σε παρακμή.

- Τα πράγματα βρίσκονται τώρα σε τέτοια κατάσταση παρακμής – μια κατάσταση κοινή για ολόκληρο τον κόσμο, στην παρούσα φάση. Και είναι επακόλουθο αυτής της κατάστασης, αυτό ακριβώς το όριο, από το οποίο και θα αρχίσει η οργή του Θεού. Έχουμε φτάσει αυτό το υπερβολικό όριο.

Και τώρα θα συμβεί αυτό, που ο Κύριος με το Έλεός Του, προηγουμένως ανεχόταν. Τώρα, δρώντας σύμφωνα με την Δικαιοσύνη Του, θα τιμωρήσει, γιατί ο καιρός πλέον έχει έλθει γι΄ αυτό…

Θα γίνει ένας πόλεμος, και πόλεμοι, και θα βιώσουμε φοβερές δυσκολίες. Την παγκόσμια κυριαρχία έχουν τώρα στα χέρια τους οι Εβραίοι, και ο σκοπός τους είναι να εξοντώσουν τον Χριστιανισμό. Η οργή του Θεού θα είναι τέτοια, ώστε όλοι αυτοί οι κρυφοί εχθροί που προκαλούν αυτή την κατάσταση στα πράγματα, θα καταστραφούν και οι ίδιοι.

Είναι για αυτό τον σκοπό, συγκεκριμένα, που η οργή του Κυρίου θα σταλεί κάτω στη Γη: ώστε να τους καταστρέψει, με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο… Μα αυτό δεν θα πρέπει να μας φοβίζει, γιατί πάντα θα πρέπει να έχουμε ελπίδα στον Θεό.

Γιατί χιλιάδες, εκατομμύρια μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων και των Νεομαρτύρων, υπέφεραν κατά τον ίδιο τρόπο, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό και να μην φοβόμαστε. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, προσευχή και ελπίδα στην Θεία Πρόνοια, από την πλευρά μας.

Ας προσευχηθούμε για την αναλαμπή του Χριστιανισμού μας μετά από αυτόν τον πόλεμο, μετά από όλα αυτά που μας περιμένουν, ώστε ο Κύριος να μας δώσει πραγματικά την δύναμη για να τα ξαναφτιάξουμε όλα αυτά. Αλλά αυτό το κακό πρέπει να το υποστούμε.

- Και πόσο σύντομα μετά από αυτό, η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί;

- Όλα έχουν τώρα αρχίσει. Τώρα, θα υπάρξει μια μεγάλη «έκρηξη». Μετά από αυτήν, θα γίνει η αναγέννηση.

- Πολλές εικόνες, τώρα, αναβλύζουν μύρο. Έχουμε μια εικόνα του Σωτήρος, που αναβλύζει αίμα.

- Και εδώ στην Ελλάδα, επίσης αναβλύζουν μύρο. Το μήνυμα είναι πως ο Σωτήρας κλαίει, και η Μητέρα του Θεού κλαίει ομοίως, αλλά και οι εικόνες κλαίνε μαζί της…

- Φέρνουνε μια εικόνα, και υπάρχει μια στάμπα από αίμα πάνω της σαν αυτό: είναι μια χάρτινη εικόνα και τόσο ευωδιαστή, φαντάσου. Την πήγαν για ανάλυση και αποδείχθηκε πως ήταν πλάσμα αληθινού αίματος!

-Αυτή είναι η αρχή όλων αυτών των γεγονότων, ταλαίπωρων γεγονότων, πολεμικών.

Οι Εβραίοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτό το κακό. Τους παρακινεί ο Διάβολος να το κάνουν αυτό, για να αρχίσουν αυτό, ώστε να καταστρέψουν τον καρπό της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα και στην Ρωσία.

 Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιό τους στον δρόμο για μια παγκόσμια κυριαρχία. Και σε κάθε περίπτωση θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους.

Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ.

Αυτή θα είναι και η στιγμή που η Ρωσία θα μετακινήσει τις δυνάμεις της επίσης, για να αναγκάσει τους Τούρκους σε υποχώρηση.

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ως εξής:

Όταν η Ρωσία κινηθεί για να βοηθήσει την Ελλάδα, οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό, ώστε να μην υπάρξει ενότητα, να μην υπάρξει ένωση μεταξύ δύο Ορθοδόξων εθνών. Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Ιάπωνες και άλλους.

Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα. Το Βατικανό θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σε όλο αυτό, ώστε να αποτρέψει τον ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο της Ορθοδοξίας και να αποτρέψει μια τέτοια ένωση. Έτσι η Θεία Πρόνοια θα βρει την εκπλήρωσή της.

-Φυσικά. Όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν για αυτό, για όλα αυτά τα γεγονότα. Αλλά είναι επίσης και το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια αντίθεση από τα μέσα ενημέρωσης. Οι Παγκόσμιοι Ιεράρχες… Και για πόσο καιρό ο Πρόεδρος θα κρατήσει αυτή την γραμμή; Άραγε, είναι καλή αυτή που διατηρεί τώρα;

-Ο Θεός θα επιτρέψει την καταστροφή όλων αυτών που σπέρνουν αυτούς τους πειρασμούς, την πορνογραφία, και τον εθισμό στα ναρκωτικά. Και ο Κύριος θα τους τυφλώσει τόσο το μυαλό, ώστε θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλο χωρίς να λαμβάνουν την παραμικρή ευχαρίστηση από αυτό. Ο Κύριος θα το επιτρέψει αυτό ακριβώς για να φέρει μια μεγάλη κάθαρση.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο Πούτιν, ο καιρός αυτός δεν θα κρατήσει πολύ, θα γίνει ένας ξαφνικός πόλεμος, και δεν θα μείνει για πολύ τριγύρω. Αλλά, ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!

Ο Κύριος θα δώσει περίσσεια την ευλογία Του, την Χάρη Του, ακριβώς όπως έγινε στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες. Τότε, οι άνθρωποι πήγαιναν στον Κύριο με καθαρή καρδιά…

Αυτό θα κρατήσει για 3-4 δεκαετίες όμως τότε, η δικτατορία του Αντίχριστου θα εγκαθιδρυθεί πολύ γρήγορα. Αυτά είναι τα τρομερά γεγονότα που πρέπει να αντέξουμε.

Ας μην μας φοβίζουν, γιατί ο Κύριος θα δώσει καταφύγιο στους δικούς Του.

Ναι, θα βιώσουμε σίγουρα φοβερές δυσκολίες, πείνα, και ακόμα και διωγμούς και πολλά άλλα, αλλά ο Κύριος δεν θα εγκαταλείψει τους δικούς Του. Και αυτοί που είναι τοποθετημένοι σε θέσης υπεύθυνες θα πρέπει να αναγκάσουν όσους βρίσκονται στην επίβλεψή τους να είναι με τον Κύριο, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Να υπακούνε στην προσευχή, όσο περισσότερο, και ο Κύριος θα διαφυλάξει τους δικούς Του. Η κατάσταση που θα επικρατήσει μετά την κάθαρση θα είναι αυτή της φοβερής αναγέννησης.
Εμείς, σαν ποιμένες, πρέπει να καταφέρουμε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, να αποφύγουν την αμαρτία, ώστε η Χάρη Του Θεού να μην μας εγκαταλείψει όλους. Ώστε να είμαστε όσο πιο πολύ γίνεται κοντά στον Θεό, στην μετάνοια και στην προσευχή… τότε ο Κύριος θα μπορεί να είναι μαζί μας, άσχετα από το πόσο δύσκολες μπορεί να είναι οι περιστάσεις.

Ο Κύριος δεν θα μας εγκαταλείψει. Πρέπει να μαζέψουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας όσο μπορούμε…

πηγη 

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αποκρύπτουν το θανάσιμο μίσος Ελλήνων κι Εβραίων από την ιστορία

Αποκρύπτουν το  θανάσιμο μίσος Ελλήνων κι Εβραίων από την ιστορία
 
Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

Στα ελληνικά βιβλία όμως η ιστορία αυτή δεν έχει καμία θέση αφού το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων περνάει από έγκριση ειδικών ομάδων που θέλουν συγκεκριμένα μόνο γεγονότα να καταγράφονται στις σελίδες. Άρα τα ελληνόπουλα μαθαίνουν μόνο αυτά που κάποιοι θέλουν να συντηρούν στην ιστορία.  
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έιδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.  
 
Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσης.


Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες. Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους!


Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής:    «Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό:"Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο.


Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι' αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου"! «Φάτε Έλληνες το κρέας των δεσποτάδων σας...»


Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδειξαν οι Έλληνες το 1821.Κατ' αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον "θεοκτόνο" Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού:Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.


Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!


«Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!»


Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδιοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων!

  
Οι Τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαράντα δύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες σφαγιάστηκαν και τα γυναικόπαιδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι "στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι".


Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συλλάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα.


Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τους λιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!


Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπό  σύσταση ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)

   
Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και γι αυτό  ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά.

 
Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας. Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια.