Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ιωσήφ Βατοπεδινός: Ο Πόλεμος θα γίνει ΤΩΡΑ!!!



«Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης  και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσης.  Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα  να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα. Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη  από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη.  Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση  αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση. Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη ο Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη.  Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη  ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη. Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Αρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία  που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα.  Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση  τα περιβόητα Στενά (Σουέζ) στο τέλος θ” απηυδήσει. Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία  εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία  και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία  ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία  και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία. Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην  όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι. Τότε ομού θα ητηθή και η δόλιος Τουρκία  γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία.  Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία  Θα συμμαχήσει μετ’αυτής και με την Βουλγαρία.  Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη   και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι.  Γιατί η Πόλις θα καή και ουδείς θα απομείνη   κάτοικος ζων εντός αυτής. Μον” ο Ναός θα μείνη”

ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Άθως.

ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 666,ΕΠΙΣΗΣ 80 ΧΡΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ

Ο Jose Luis de Jesus Miranda ή αλλιώς Jesucristo Hombre (στα αγγλικά: the man Christ Jesus που σημαίνει «ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς», γεννήθηκε το 1946, στο ΠόρτοΡίκο.kai ισχυρίζεται, οτι «φωτίστηκε» και κατάλαβε ότι είναι η «δεύτερη ενσάρκωση του Χριστού».

Έχει δηλώσει ότι είναι πολύ ανώτερος από τον Ιησού Χριστό. Ένας λόγος είναι ότι ο Ιησούς δίδασκε με παραβολές ενώ αυτός διδάσκει κατευθείαν «την αλήθεια».

Το πρωτότυπο για τον de Jesus, είναι ότι ισχυρίζεται ότι ταυτόχρονα είναι και ο... Αντίχριστος!

Μάλιστα, έχει κάνει και τατουάζ με το 666 στο μπράτσο του(!) κάτι που - όπως είναι φυσικό- προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των «παραδοσιακών» χριστιανών στις ΗΠΑ.

Ο ισχυρισμός του είναι, ότι ο Αντίχριστος «δεν είναι κακός», όπως νομίζουν οι πολλοί, αλλά είναι ο «2ος Χριστός»...

Ένας άλλος λόγος που προβάλει το 666, (οι οπαδοί του κάνουν κι αυτοί τατουάζ με το 666), είναι για να απορρίψουν επιτέλους οι άνθρωποι τον Ιησού το Ναζωραίο και να δεχθούν εκείνον...

Διδάσκει επίσης ότι δεν υπάρχει πλέον αμαρτία, ούτε διάβολος.

Το μότο της ομάδας είναι SSS (που μοιάζει με six six six, 666) "Salvo Sempre Salvo" το οποίο σημαίνει «σώθηκα - για πάντα - σώθηκα».

Η εκκλησία που ίδρυσε, η "Creciendo en Gracia», που σημαίνει «αυξάνοντας στην χάρη», έχει οπαδούς κυρίως από χώρες της Νοτίου Αμερκής. Λέγεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 300 εκκλησίες του De Jesus σε 30 χώρες.

Αν και οι περισσότεροι οπαδοί του είναι φτωχοί, εκείνος ζει μέσα στον πλούτο, φορώντας πανάκριβα ROLEX, λέγοντάς τους ότι ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει λεφτα.

Επικοινωνεί με τις ομάδες μέσω Ιντερνετ και προβάλλεται συνεχώς τελευταία από περίπου 287 ραδιοφωνικά προγράμματα αλλά και από την τηλεόραση, ενώ έχει και ο ίδιος δικό του ισπανόφωνο κανάλι.

Ο de Jesus πιστεύει ότι μία ημέρα θα γίνει ο Πρόεδρος όλου του κόσμου, ενώ οι οπαδοί του τον φωνάζουν «Πατέρα»...

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ABΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ: Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 90ΧΡΟΝΑ (88) ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...
Στην αυγή του 20ου αιώνος, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες σχηματίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες.

Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας περί των 80.000 Εβραίων, οι οποίοι Εβραίοι ήταν διεθνώς η «μαγιά» της ανατροπής.

Στην υπό οθωμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, οι πρώτοι σοσιαλιστές ήσαν Εβραίοι -κυρίως- από την Βουλγαρία, με πρωτοστατούντα τον Αβραάμ Μπεναρόγια.


Ο Αβραάμ, εβραϊκής καταγωγής, γεννήθηκε το 1887 στο Βιδίνι της Βουλγαρίας και διαμορφώθηκε ιδεολογικά μέσα από τις τάξεις του βουλγάρικου σοσιαλιστικού κινήματος.
Το κανονικό του επάγγελμα ήταν δάσκαλος της βουλγαρικής γλώσσης στο εβραϊκό σχολείο της Φιλιππουπόλεως (Πλόβντιβ)αλλά δούλεψε και σαν καπνεργάτης και τυπογράφος.

Το 1908 τον βρίσκει στην πολυεθνική Σαλονίκη, πρωταγωνιστή ενός πρωτοφανούς απεργιακού κινήματος που συντάραξε όλη τη Μακεδονία. Tότε συνέγραψε το βιβλίο «Το εβραϊκό ζήτημα και η σοσιαλδημοκρατία» (την εποχή εκείνη ακόμα και το κόμμα του Λένιν λεγόταν «σοσιαλδημοκρατικό» κι όχι «κομμουνιστικό»), εις το οποίο εξηγούσε την ανάγκη στρατεύσεως των όπου γης Εβραίων στα «σοσιαλδημοκρατικά» (μαρξιστικά) κόμματα.

Οι διεθνείς δυνάμεις που κατηύθυναν τα μαρξιστικά κινήματα ξεχώρισαν τον Εβραίο αυτό διδάσκαλο και το 1908 τον έστειλαν στην Θεσσαλονίκη για να οργανώσει την κατάσταση.

Είναι η χρονιά που ο Μπεναρόγια ιδρύει μια Λέσχη για τη διάδοση των σοσιαλιστικών ιδεών στους Ισραηλίτες εργάτες της πόλης, που τότε αποτελούσαν την πλειοψηφία του μακεδονικού προλεταριάτου! Μέχρι τότε, οι οργανωμένοι μαρξιστές της πόλεως (άπαντες Εβραίοι…) ήταν διασπασμένοι σε μικρές γκρούπες, με πρόσχημα ιδεολογικές διαφορές, αλλά στην πραγματικότητα εξαιτίας της ελλείψεως συντονισμού και ενός ικανού ηγέτη. Αυτόν τον ρόλο ορίστηκε να παίξει ο Μπεναρόγια.

Η Λέσχη αυτή μετατρέπεται τον επόμενο χρόνο σε "Εργατικό Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης" που ενώνεται με το σλαβόφωνο "Σοσιαλιστικό Κέντρο" και δημιουργούν την "Φεντερασιόν" (Εργατική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης) στην οποία προσχωρούν Έλληνες και μουσουλμάνοι εργάτες.

Η πρώτη πράξη της Φεντερασιόν, ήταν η έκδοση μιας εβδομαδιαίας εφημερίδας, υπό τον τίτλο «Εφημερίς του Εργάτου», σε τέσσερις γλώσσες: εβραϊκά, ελληνικά, τουρκικά και βουλγαρικά.

Αργότερα, η εφημερίδα άλλαξε τον τίτλο της σε «Εργατική Αλληλεγγύη» και τελικώς σε «Αβάντι», με εκδότη τον (Εβραίο) Αλμπέρτο Αρδίττι. Από τις νεώτερες εκδόσεις απαλείφθησαν οι άλλες γλώσσες κι έμειναν μόνον τα εβραϊκά, προφανώς επειδή δεν είχαν μη Εβραίους αναγνώστας…

Ο Μπεναρόγια διώκεται απ' τους Νεότουρκους, κατεβαίνει στην Αθήνα το 1911 και έρχεται σε επαφή με τις σοσιαλιστικές κινήσεις του Γιαννιού και του Δρακούλη.


Στις εκλογές του 1915, η Φεντερασιόν εισήλθε στην βουλή με δύο βουλευτές, τον Εβραίο Αλμπέρτο Κουριέλ και τον Έλληνα Αριστοτέλη Σίδερι, με ψήφους από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Ο Μπεναρόγια απουσίαζε από την ενεργό δράση, διότι είχε εξοριστεί στην Νάξο, από το 1914.
Το 1917 αφέθη ελεύθερος και πρωτοστάτησε στην ίδρυση της ΓΣΕΕ και έναν χρόνο αργότερα το 1918 στην ίδρυση του ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδος), το οποίο προσεχώρησε στην «λενινιστική» Γ΄ Διεθνή,  Το 1920, το κόμμα προσέθεσε την λέξη «Κομμουνιστικό» στον τίτλο του (ΣΕΚΚΕ) και τέλος το 1924 μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ.

Μόλις οργάνωσε την κατάσταση, ο ιδρυτής του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια, ολοκλήρωσε την αποστολή που του είχε ανατεθεί και απεσύρθη από την ενεργό δράση (ομοίως απεσύρθησαν και οι υπόλοιποι Εβραίοι από την πρώτη σειρά του κόμματος), διότι πλέον το κόμμα θα έπρεπε να απευθυνθεί στις ελληνικές πλατιές λαϊκές μάζες και πανελλαδικό κόμμα με αρχηγό έναν αλλοεθνή, αλλόφυλο και αλλόθρησκο δεν είχε καμιά τύχη.
Έτσι ο Μπεναρόγια διαγράφηκε απ΄το ΚΚΕ το 1924.

Ο Στάλιν του ανέθεσε την διεύθυνση του Γραφείου της Σοβιετικής Εμπορικής Ατμοπλοΐας στην Ελλάδα. 
.
Την περίοδο 1940-1945 βρίσκεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Γερμανίας, ενώ το 1946 συνεργάζεται, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Εργατικής Ένωσης, με τον Καζαντζάκη, Τερζάκη, Πουλιόπουλο κ.ά.


Σταδιακά αρχίζει να ασχολείται εντονότερα με το όραμα της δημιουργίας εβραϊκού κράτους! Γίνεται θαυμαστής των σιωνιστών ηγετών Μπεν Γκουριόν και Μπεν Τσβι...Με τη βοήθεια του δεύτερου απέκτησε περίπτερο στη Χολόν, ένα προάστιο του Τελ Αβίβ, όπου και πέθανε το 1979.

Πηγη: http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/11/ab.html#more

Έκκληση για βοήθεια στην Γεωργία

http://www.indiegogo.com/projects/34489


Ένα θαύμα περιμένει να σώσει τη ζωή της η @Geo_Papz κι αυτό το θαύμα μπορούμε εμείς να το κάνουμε να συμβεί!
 
Τον Σεπτέμβρη του 2007, ύστερα από μία σοβαρή πτώση από τις σκάλες, η Γεωργία ήρθε αντιμέτωπη με σημαντικές κινητικές δυσκολίες και στα δύο της χέρια, ακολούθησε απώλεια της ισορροπίας, σύγχιση στην ομιλία, δυσκολία στη κατάποση και δυσκαμψία στα πόδια της.. Ενώ η υγεία της κατέρρεε, οι γιατροί δε κατέληγαν σε συγκεκριμένη διάγνωση. Για τα επόμενα 2 χρόνια, συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απ' την επίσκεψή της στην Αμερική, έφυγε με τη διάγνωση "πιθανής" Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS), επιστρέφοντας στην Ελλάδα χωρίς ελπίδα σωτηρίας.. Μέσα από μεγάλη προσωπικής της έρευνα, συνέδεσε τα συμπτώματά της με τη Νόσο του Lyme, την οποία επιβεβαίωσαν πως βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και οι μετέπειτα στοχευμένες πλέον εξετάσεις και εξειδικευμένοι γιατροί. 
 
Έχοντας ήδη δοκιμάσει αντιβιωτικά κάθε είδους (ενδοφλέβια, ενδομυικά κ.α), φυσιοθεραπείες και διάφορα συμπληρώματα, τον Αύγουστο του 2011 ξεκινά στην Ινδία πειραματικη θεραπεία με εμβρυικα βλαστοκύτταρα. Ήδη απ' τους πρώτους δύο μήνες παραμονής της εκεί φάνηκε κάποια βελτίωση! Στόχος έγινε η σταθεροποίηση της κατάστασής της, ώστε να προχωρήσει και στη βελτίωση αυτής. Ήδη μες το 2012 έχει επισκεφθεί την Ινδία άλλες δύο φορές, παραμένοντας εκεί συνολικά 7 μήνες. Η υγεία της έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, όμως το πρόβλημα στην ισορροπία δείχνει να χειροτερεύει..
 
Η Γεωργία ζητά βοήθεια, να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, εως ότου βρεθεί επιτέλους η κατάλληλη για εκείνη θεραπεία!
 
Η κατάστασή της δεν της επιτρέπει αυτά τα χρόνια να εργάζεται και τα τεράστια έξοδα που προέκυψαν για την αντιμετώπιση της νόσου, έχουν φέρει πια όλη την οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο..
 
Κάποιοι από εμάς της συμπαραστέκονται ήδη απ' το 2011 και συνεχίζουν! Η Γεωργία ζητά τη δική μας ανθρώπινη βοήθεια και συμμετοχή στο θαύμα της που είναι βέβαιη πως θα συμβεί!
 
Η μόνη της επιλογή προς το παρόν, εφόσον δεν έχει βρεθεί εναλλακτική, είναι η συνέχιση της θεραπείας στην Ινδία και το κόστος υπολογίζεται πάνω απο $20,000. 
Και το μικρότερο δυνατό ποσό απ' όλους μας είναι σημαντικό!
 
Επισκεφθείτε το blog της για να διαβάσετε την ιστορία της γραμμένη απ' την ίδια, αλλά και να κατευθυνθείτε στη διεύθυνση της συνεισφοράς σας! Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία!

Περισσότερα εδώ: http://www.indiegogo.com/projects/34489

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Έρχονται πείνα και δεινά στον κόσμο - Καντιώτης

Το Ορθοδόξαθλον στο Facebook!



Η επίσημη σελίδα μας στο facebook:  ΟΡΘΟΔΟΞΑΘΛΟΝ

Συνέντευξη Ζουρνατζογλου για τον γεροντα Παϊσιο, Φεβρουάριος του 2013

Θαύματα του γέροντα Παϊσιου

Πρόσφατη ομιλία του π. Ελπίδιου για τα επερχόμενα

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αγία Φιλοθέη

Σαν σήμερα, στις 19 Φεβρουαρίου του 1589, πεθαίνει η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία. Τη νύχτα της 2ας προς 3ης Οκτωβρίου 1588, κατά τη διάρκεια ιερής ολονυχτίας που επιτελούσαν οι μοναχές προς τιμή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου (πολιούχου αγίου της Αθήνας) στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, οι Τούρκοι εφορμούν εκ νέου, συλλαμβάνουν τη Φιλοθέη και έπειτα από βασανιστήρια την εγκαταλείπουν ημιθανή έξω από τη μονή της.Έξω από το ναό, στα δεξιά της εισόδου του, σώζεται η κολώνα, όπου η Φιλοθέη δέθηκε και μαστιγώθηκε. Οι μοναχές της την μετέφεραν στην κρύπτη της στην Καλογρέζα. Εκεί η Φιλοθέη υποκύπτει στα τραύματά της στις 19 Φεβρουαρίου 1589. Ενταφιάστηκε στο δεξιό μέρος του ιερού βήματος του Αγίου Ανδρέα, ενώ αιώνες αργότερα το σκήνωμα της μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου φυλάσσεται σε ασημένια λάρνακα μέχρι σήμερα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ήταν Rastafari ο Bob Marley?



Όλοι έχουμε κατά καιρούς ακούσει τον Bob Marley μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του να αναφέρει κάποια σημεία από την τότε θρησκεία του, τον Ρασταφαρισμό.

Οι rastafari ως γνωστόν πιστεύουν ότι είναι υιοι του Ισραήλ, προσδίδοντας μια κοινή καταγωγή των κατοίκων της Αιθιοπίας με αυτή των κατοίκων του παλαιού Ισραήλ. Έχουν ως σύμβολο το Λιοντάρι της Ιουδαίας (Lion of Judah), και σκοπός τους είναι να επαναπατρισθούν κάποια στιγμή στο Όρος της Σιών (Zion).

Θυμηθείτε τους πολύ διάσημους στίχους του "Iron Lion Zion" του Bob Marley:

"I'm gonna be iron like a lion in Zion" (θα είμαι δυνατός σαν λιοντάρι στην Σιών),

ή και τους στίχους του λιγότερα γνωστού "Zion Train":

"Oh, children, Zion train is comin' our way; get on board now!" (Το τρένο της Σιών έρχεται, παιδιά, επιβιβαστείτε όλοι τώρα!).

Αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Bob Marley πριν πεθάνει βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί: